Verhuur 8 Tiny Houses

Rijswijk Wonen plaatst in de wijk Te Werve in Rijswijk, als onderdeel van nieuwbouwproject De Schakel, 8 vrijstaande Tiny Houses voor 1 of 2 persoonshuishoudens.

Compacte huisjes
De compacte huisjes van 25m2 zijn vrijstaand en hebben ieder een aparte berging. U bereikt de woning via een veranda. De woning wordt geleverd met een laminaatvloer en een keuken, inclusief inductiekookplaat, recirculatie afzuigkap en tafelmodel koelkast. De woningen zijn met een dak van zonnepanelen en een warmte-terugwininstallatie volledig energieneutraal! De Tiny Houses worden door Mill Home geleverd.

Buitenruimte
Iedere bewoner heeft een eigen plekje voor de Tiny House. Daarnaast is centraal in het gebied een gezamenlijk plein als extra buitenruimte. Het ontwerp voor de definitieve inrichting werken we samen met de nieuwe bewoners uit. De nieuwe bewoners zijn vervolgens samen verantwoordelijk voor het schoon en netjes houden van de buitenruimte.

Sterke wijk
De toekomstige bewoners zijn de drijvende kracht van de buurt en samen met andere bewoners van De Schakel zorgen zij voor het groen en een fijne omgeving. Bewoners worden vanaf begin af aan betrokken en gaan met elkaar in gesprek over hoe je samen de wijk leefbaar houdt. Rijswijk Wonen ondersteunt hierbij.

Huurprijs
De huurprijs is €633,25 per maand. Dit valt binnen de sociale huuurgrens, dus uw inkomen mag niet hoger zijn dan €40.025,-.

Selectie ​​​​​​
De verhuur en toewijzing gaat rechtstreeks via Rijswijk Wonen. Een inschrijving bij Woonnet Haaglanden is niet nodig. We hanteren een zorgvuldig en uitgebreid selectieproces met meerdere stappen, zodat dat we huurders krijgen die passen binnen het concept. We zoeken mensen die bewust kiezen voor deze woonvorm, die een binding hebben met Rijswijk en nu (bij voorkeur) in de regio Haaglanden wonen, die gemeenschapsgezind en creatief zijn, een groen hart, hier voor lange tijd willen wonen en buurtbewoners weten te enthousiasmeren om zich voor de buurt in te zetten. Met elkaar zorgen jullie voor een fijne buurt. Ook kijken we naar een goede balans tussen verschillende persoonlijkheden, leefstijlen en leeftijden. Hieronder leest u uit welke stappen de selectieprocedure bestaat.

Aanmelden is niet meer mogelijk, de inschrijving is gesloten.

Selectieproces

Meer informatie
Wilt u meer weten over de Tiny Houses of heeft u een vraag over de verhuur? Neem gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar verhuur@rijswijkwonen.nl of bel via (070) 33 64 200.