In het nieuwbouwproject Haags Buiten bouwt ABB Bouwgroep voor ons een appartementencomplex met 124 appartementen en 75 parkeerplaatsen. De bouw van het project is in februari 2019 gestart en in november vierden we het hoogste punt. In oktober 2020 ontvangen de eerste nieuwe huurders hun sleutel.

Energiezuinige en gasloze twee- en driekamerappartementen
Het complex heeft 17 etages met daarin 74 twee- en 50 driekamerappartementen, die variëren in grootte van ongeveer 48 tot 75 m2. De 124 appartementen zijn gasloos en een warmtepomp zorgt voor verwarmen en koelen. Op het dak liggen zonnepanelen voor de opwekking van energie voor de algemene ruimten. De woningen zijn bestemd voor kleine huishoudens (1 tot 3 personen, afhankelijk van het type woning).

Verhuur woningen via Woonnet Haaglanden
We verhuren de woningen in kleine aantallen tegelijk via verzameladvertenties (per woningtype) op Woonnet Haaglanden. Om te kunnen reageren, moet u bij www.woonnet-haaglanden.nl ingeschreven staan als woningzoekende. U kunt reageren als u voldoet aan de eisen. Ligging, huurprijzen en eisen kunnen verschillen per woning. Deze staan vermeld bij de advertentie van de woning.

Vanaf 14 augustus loopt de verhuur van:

  • 40x 2-kamerappartement zonder parkeerplaats, huurprijs € 593,01, woningtype D, Dsp, D2, D4, F, F1, G, G1, G2, G2sp, G4, G6, en G7.

Vanaf 30 juli loopt nog de verhuur van:

  • 16x 2-kamerappartement met parkeerplaats, woningtype C.
  • 4x 2-kamerappartement met parkeerplaats, woningtype G3.
  • 2x 2-kamerappartement met parkeerplaats, woningtype G5.

Vanaf 19 juni loopt nog de verhuur van:

  • 3-kamerappartementen (18 stuks) van woningtype X, X1, Y en Y1 (9 stuks met parkeerplaats en 9 zonder parkeerplaats).
  • 2-kamerappartementen (12 stuks) met parkeerplaats van woningtype D1 en D1sp .

BELANGRIJK: verzamel alvast alle verplichte documenten!
Om in aanmerking te komen voor een woning moet u een aantal verplichte documenten vóór de sluitingsdatum uploaden bij uw inschrijving.

Alleen als uw gegevens compleet zijn, komt u in aanmerking
Op volgorde van de kandidatenlijst nemen wij contact op met de kandidaten die voldoen aan alle voorwaarden. Bent u te laat met het uploaden, voldoet u niet aan de eisen of zijn de papieren niet compleet? Dan kunt u helaas geen aanspraak maken op de aanbieding.

Geen modelwoning, wel foto's
Er is geen modelwoning beschikbaar tijdens de verhuur. De bouw is nog volop bezig waarbij gewerkt wordt volgens de richtlijnen van het RIVM. De bouwplaats is uitsluitend toegankelijk voor bouwmedewerkers, u mag de bouwplaats dus niet betreden. Bij de verhuurinformatie hieronder kunt u per woningtype foto's van de woning bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via info@rijswijkwonen.nl of (070) 33 64 200.

Verhuurinformatie alle appartementen
Verhuurinformatie per woningtype

Over Haags Buiten
Haags Buiten wordt ontwikkeld en gebouwd door ABB Bouwgroep. Het project ligt in Erasmus Veld, een locatie die grenst aan de noord west rand van Rijswijk. Naast de sociale huurappartementen worden in Haags Buiten ook diverse typen koopwoningen gerealiseerd. Kijk voor meer informatie op de website van Haags Buiten.

Samenwerking gemeente Den Haag
In 2016 tekende Rijswijk Wonen een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Den Haag om de sociale woningvoorraad in Den Haag (met name grenzend aan Rijswijk) de komende 5 jaar met 250 tot 500 woningen uit te breiden. Met de 124 nieuwe appartementen in Haags Buiten geven wij invulling aan onze ambitie om de voorraad sociale huurwoningen te vergroten en we zetten ons volkshuisvestelijk vermogen zo goed mogelijk in. Dit project is een belangrijke eerste stap in de uitvoering van de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Den Haag.

Op 5 oktober zijn we gestart met de oplevering van de woningen. De eerste sleutel werd uitgereikt door onze directeur-bestuurder Rob van Den Boeke. Lees hier het nieuwsbericht.