Huur betalen

De huur moet op de eerste dag van de maand betaald zijn. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Automatische incasso werkt het makkelijkst. Heeft u een betaling gemist? U kunt dit alsnog online via iDeal betalen.

Doorlopende automatische incasso

Met een automatische incasso schrijven we de huur iedere maand automatisch van uw rekening op de eerste van de maand. U heeft er geen omkijken naar. Het is wel belangrijk dat u voldoende geld op uw rekening heeft staan. Wilt u met automatische incasso gaan betalen? Vul het machtigingsformulier in en stuur deze naar ons toe. Wij passen de betaalwijze dan aan.

Zelf digitaal betalen

Sinds maart 2020 hebben wij met een vernieuwde service voor uw betalingen aan Rijswijk Wonen. Dit is in de plaats van de accept e-mail. U kunt eenvoudig, veilig en snel uw factuur betalen. Vanaf maart ontvangt u maandelijks per e-mail een factuur. In de e-mail staat een 'Nu betalen' knop. Daarmee betaalt u uw factuur.

Niet betaald?
Het kan een keer voorkomen dat u door omstandigheden niet op tijd betaalt, u ontvangt dan van ons voortaan een herinnering per e-mail of sms. Deze e-mail versturen wij vanuit ons e-mailadres: huurincasso@rijswijkwonen.nl. Ook via de betaallink in de sms betaalt u uw factuur eenvoudig, veilig en snel.

Hoe herkent u onze e-mails?
Onze e-mails zijn altijd afkomstig van huurincasso@rijswijkwonen.nl. Alle links in onze e-mails komen uit op transactions.rijswijkwonen.nl en zijn versleuteld. Een versleutelde webpagina begint altijd met https://, en niet met http://. Daarnaast vindt u onderaan onze e-mails een veiligheidscheck. Met deze check kunt u altijd controleren of bovenstaande punten overeenkomen.

Heeft u geen e-mailadres?
Wanneer u geen e-mailadres heeft, blijft u van ons een papieren factuur of herinnering ontvangen. Deze brief bevat een QR-code en een link om mee te betalen maar biedt u ook nog steeds de mogelijkheid om uw huur zelf over te maken.

Heeft u nog vragen over digitaal betalen? Of wilt u een e-mailadres of telefoonnummer aan ons doorgeven? Neem dan contact met ons op via huurincasso@rijswijkwonen.nl of telefonisch via 070-336 42 00.

Zelf overmaken met maandelijkse opdracht

U kunt uw bank opdracht geven tot een maandelijkse betaalopdracht of periodieke overschrijving. U bepaalt zelf de datum van de overschrijving, maar zorg ervoor dat wij het huurbedrag vóór de eerste van de maand hebben ontvangen. Vermeld bij de overschrijving het huurcontractnummer.

Ons IBAN-rekeningnummer is: NL16 INGB 0000004776

Alsnog betalen via iDeal

Heeft u een betaling gemist of is er een rekening binnengekomen? U kunt dit direct online via iDeal aan ons betalen:

Direct betalen met iDEAL

.