Huur betalen

U betaalt elke maand huur voor uw woning. Wij willen dat zo makkelijk mogelijk maken voor u.

De meeste huurders betalen via automatische incasso. Dat is het makkelijkst, want dan schrijven we de huur automatisch af, op een vaste dag in de maand. U hoeft er niet zelf aan te denken. Heeft u een betaling gemist? Dan kunt u alsnog online via iDeal betalen met de button onderaan deze pagina.

Automatisch betalen

Als u wilt, kunnen wij uw huur iedere maand automatisch van uw rekening afschrijven. Dat heet een doorlopende automatische incasso. Wij schrijven dan op de eerste van de maand uw huur af. U hoeft er dan zelf niet meer elke maand aan te denken. Lijkt dat u fijn? Dan geeft u ons toestemming met het machtigingsformulier. Wij regelen dan dat u daarna automatisch betaalt. Dat is wel zo makkelijk!

Zelf digitaal betalen

U kunt eenvoudig, veilig en snel uw factuur betalen via de e-mail factuur die u iedere maand ontvangt. In de e-mail staat een 'Nu betalen' knop. Daarmee betaalt u uw factuur.

Niet betaald? Dan krijgt u een herinnering met een betaallink
Is het een keer niet gelukt om op tijd te betalen? U krijgt dan van ons een herinnering, via e-mail of sms. U krijgt de e-mail vanuit huurincasso@rijswijkwonen.nl. Ook via de betaallink in de sms betaalt u uw factuur makkelijk, veilig en snel.

Onze e-mails zijn goed herkenbaar aan het e-mailadres en de links
Onze e-mails zijn altijd afkomstig van huurincasso@rijswijkwonen.nl. Alle links in onze e-mails komen uit op de website transactions.rijswijkwonen.nl en zijn beveiligd. Een beveiligde webpagina begint altijd met https://, en niet met http://. U vindt onderaan onze e-mails ook een veiligheidscheck. Met deze check ziet u altijd of de mail klopt met wat hierboven staat.

Heeft u geen e-mailadres? Dan krijgt u rekeningen met de post
U krijgt van ons een papieren rekening of herinnering. In zo'n brief vindt u een QR-code en een link om mee te betalen. Een QR-code gebruikt u met uw smartphone. Maar u kunt natuurlijk ook nog steeds zelf de huur iedere maand overmaken. Wat u het fijnst vindt!

Bel of mail gerust met vragen of om informatie door te geven
Of wilt u een e-mailadres of telefoonnummer aan ons doorgeven? Mail ons gerust op huurincasso@rijswijkwonen.nl of bel ons op (070) 33 64 200. Wij zijn bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8.15 tot 16.00 uur en op vrijdag van 8.15 tot 12.00 uur. We nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden!

Zelf overmaken met maandelijkse opdracht

U hoeft ons geen toestemming te geven de huur af te schrijven. U kunt het ook gewoon met uw eigen bank regelen.

U kunt uw bank opdracht geven om iedere maand geld aan ons over te maken
Uw bank noemt dat een maandelijkse betaalopdracht of een periodieke overschrijving. U bepaalt zelf de datum waarop de bank uw geld overmaakt. Let er wel op dat wij de huur vóór de eerste van de maand ontvangen. Betaalt u voor de maand april? Dan zorgt u dus dat wij de huur voor 1 april ontvangen. Zo heeft u alles op tijd geregeld.

U maakt de huur over op ons IBAN-rekeningnummer: NL16 INGB 0000004776
Vergeet u niet uw contractnummer in uw overschrijving te noemen? Dan weet u zeker dat het in één keer goed gaat.

Alsnog betalen via iDeal

Heeft u een betaling gemist of heeft u een rekening gekregen? U kunt dit direct online via iDeal aan ons betalen:

Direct betalen met iDEAL