Huur betalen

De huur moet op de eerste dag van de maand betaald zijn. Dit kunt u op verschillende manieren doen. Automatische incasso werkt het makkelijkst. Heeft u een betaling gemist? U kunt dit alsnog online via iDeal betalen.

Doorlopende automatische incasso

Met een automatische incasso schrijven we de huur iedere maand automatisch van uw rekening op de eerste van de maand. U heeft er geen omkijken naar. Het is wel belangrijk dat u voldoende geld op uw rekening heeft staan. Wilt u met automatische incasso gaan betalen? Vul het machtigingsformulier in en stuur deze naar ons toe. Wij passen de betaalwijze dan aan.

Zelf overmaken met maandelijkse opdracht

U kunt uw bank opdracht geven tot een maandelijkse betaalopdracht of periodieke overschrijving. U bepaalt zelf de datum van de overschrijving, maar zorg ervoor dat wij het huurbedrag vóór de eerste van de maand hebben ontvangen. Vermeld bij de overschrijving het huurcontractnummer.

Ons IBAN-rekeningnummer is: NL16 INGB 0000004776
Zelf overmaken met een accept e-mail

Als u per accept e-mail betaalt, ontvangt u van ons iedere maand een e-mail met een digitale acceptgirokaart. Wij versturen de e-mail rond de 20e van de maand. Vermeld het huurcontractnummer bij de overschrijving.

Alsnog betalen via iDeal

Heeft u een betaling gemist of is er een rekening binnengekomen? U kunt dit direct online via iDeal aan ons betalen:

Direct betalen met iDEAL

publishedMedia/c0088163-23a9-476f-b9b3-5af728761c8d.jpg?timestamp=2018-12-27 14:28:35.253