Nieuw vanaf maart 2020

Als u de huur nu per accept e-mail betaalt, ontvangt u van ons iedere maand een e-mail met een digitale acceptgirokaart. Dit gaat veranderen. Vanaf maart 2020 ontvangt u maandelijks per e-mail een factuur. In de e-mail staat een 'Nu betalen' knop. Daarmee betaalt u uw factuur. Eenvoudig, veilig en snel!

Wat verandert er voor u?

  • Heeft u een automatische incasso? Dan verandert er niks.
  • Heeft u geen automatische incasso? Dan ontvangt u maandelijks per e-mail een factuur. Met de "Nu betalen" knop in de e-mail betaalt u uw factuur.
  • Wilt u een ander e-mailadres doorgeven? Dan kunt u een e-mail versturen naar huurincasso@rijswijkwonen.nl.

Niet betaald?
Het kan een keer voorkomen dat u door omstandigheden niet op tijd betaalt, u ontvangt dan van ons voortaan een herinnering per e-mail of sms. Deze e-mail versturen wij vanuit ons e-mailadres: huurincasso@rijswijkwonen.nl. Ook via de betaallink in de sms betaalt u uw factuur eenvoudig, veilig en snel.

Hoe herkent u onze e-mails?
Onze e-mails zijn altijd afkomstig van huurincasso@rijswijkwonen.nl. Alle links in onze e-mails komen uit op transactions.rijswijkwonen.nl en zijn versleuteld. Een versleutelde webpagina begint altijd met https://, en niet met http://. Daarnaast vindt u onderaan onze e-mails een veiligheidscheck. Met deze check kunt u altijd controleren of bovenstaande punten overeenkomen.

Heeft u geen e-mailadres?
Wanneer u geen e-mailadres heeft, blijft u van ons een papieren factuur of herinnering ontvangen. Deze brief bevat een QR-code en een link om mee te betalen maar biedt u ook nog steeds de mogelijkheid om uw huur zelf over te maken.

Heeft u nog vragen over digitaal betalen?
Of wilt u een e-mailadres of telefoonnummer aan ons doorgeven? Neem dan contact met ons op via huurincasso@rijswijkwonen.nl of telefonisch via 070-336 42 00.