Woonbeurs voor senioren1 oktober 2018

De gemeente Rijswijk organiseert in samenwerking met onder meer de woningcorporaties Rijswijk Wonen en Vidomes, de zorginstellingen Cardia en Florence, politie en brandweer en vele anderen de: 

Senioren Woonbeurs Rijswijk 2018
Zaterdag 13 oktober van 10.00 – 15.00 uur
in Wijkcentrum Steenvoorde, Dr. H.J. Van Mooklaan 1 in Rijswijk

Tijdens deze woonbeurs kunt u bij diverse stands informatie krijgen over wonen en nieuwe woonconcepten. Ook zijn er korte workshops over onderwerpen als: “Hoe kom ik in aanmerking voor een ander huis?” of “Is groepswonen iets voor mij?” of “Welk woonconcept past bij mij?” “Hoe maak ik mijn huis levensloopbestendig?”, “Wat is domotica?”.

Speeddate
Als u specifieke vragen hebt, kunt u deze ook in een ‘speeddate’ (een korte afspraak) maken. U kunt dan kort maar krachtig 10-minuten afspraken maken met medewerkers van:

  • Gemeente Rijswijk, afdeling Wonen
  • Woningcorporatie Rijswijk Wonen
  • SVH (Sociale verhuurders Haaglanden)
  • Belvedere-Rijswijk
  • Zorginstelling Cardia
  • Florence Pas

Indien u behoefte heeft in zo’n speeddate, klik dan voor 10 oktober hier voor het contactformulier en vul daar uw naam, e-mailadres, telefoonnummer in en de naam van de organisatie in waarmee u wenst te speeddaten. De organisatie neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak op een voor u geschikt tijdstip.

Of haal het speeddateformulier af bij Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr H.J. van Mooklaan 1 of in de hal van het stadhuis aan het Bogaardplein en lever dit ingevuld met uw gegevens voor 10 oktober daar weer in.

We zien u graag op de beurs!

Kijk voor meer informatie op de website van Stijlvol Ouder: http://www.stijlvolouder.nl/speeddaterijswijk/
Uitnodiging Raadsledencafé

Raadsledencafé groot succes
14 december 2018
Op 12 december organiseerden we samen met Vidomes het 'Raadsledencafé'. Tijdens deze interactieve bijeenkomst namen we de leden van de gemeenteraad mee in de wereld van de volkshuisvesting in Rijswijk.
Lees meer

Persbericht: Feestelijke start bouw 122 woningen in duurzaamste wijk van Nederland
13 december 2018
Op woensdag 12 december 2018 is samen met de kopers, gemeente Rijswijk, Dura Vermeer Bouw Zuid West, Bouwinvest en Rijswijk Wonen geproost op de start van de bouw van de Tuinen van Sion, fase 13.
Lees meer

Onze ambities voor 2019-2023
26 november 2018
De volkshuisvestelijke opgave van Rijswijk Wonen is groot. We kijken daarom goed wat er nu en in de toekomst nodig is en passen ons ondernemingsplan en onze organisatie hier op aan. Ambitieus én realistisch!
Lees meer