Woonbeurs voor senioren1 oktober 2018

De gemeente Rijswijk organiseert in samenwerking met onder meer de woningcorporaties Rijswijk Wonen en Vidomes, de zorginstellingen Cardia en Florence, politie en brandweer en vele anderen de: 

Senioren Woonbeurs Rijswijk 2018
Zaterdag 13 oktober van 10.00 – 15.00 uur
in Wijkcentrum Steenvoorde, Dr. H.J. Van Mooklaan 1 in Rijswijk

Tijdens deze woonbeurs kunt u bij diverse stands informatie krijgen over wonen en nieuwe woonconcepten. Ook zijn er korte workshops over onderwerpen als: “Hoe kom ik in aanmerking voor een ander huis?” of “Is groepswonen iets voor mij?” of “Welk woonconcept past bij mij?” “Hoe maak ik mijn huis levensloopbestendig?”, “Wat is domotica?”.

Speeddate
Als u specifieke vragen hebt, kunt u deze ook in een ‘speeddate’ (een korte afspraak) maken. U kunt dan kort maar krachtig 10-minuten afspraken maken met medewerkers van:

  • Gemeente Rijswijk, afdeling Wonen
  • Woningcorporatie Rijswijk Wonen
  • SVH (Sociale verhuurders Haaglanden)
  • Belvedere-Rijswijk
  • Zorginstelling Cardia
  • Florence Pas

Indien u behoefte heeft in zo’n speeddate, klik dan voor 10 oktober hier voor het contactformulier en vul daar uw naam, e-mailadres, telefoonnummer in en de naam van de organisatie in waarmee u wenst te speeddaten. De organisatie neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak op een voor u geschikt tijdstip.

Of haal het speeddateformulier af bij Wijkcentrum Stervoorde aan de Dr H.J. van Mooklaan 1 of in de hal van het stadhuis aan het Bogaardplein en lever dit ingevuld met uw gegevens voor 10 oktober daar weer in.

We zien u graag op de beurs!

Kijk voor meer informatie op de website van Stijlvol Ouder: http://www.stijlvolouder.nl/speeddaterijswijk/

Vacature: Opzichter
18 februari 2019
Wij zoeken een technisch onderlegde en sociaal ingestelde Opzichter!
Lees meer

Hulp bij extra CO2-reductie
15 februari 2019
Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij extra CO2-reductie: 100.000 huurwoningen energieneutraal en lagere woonlasten voor huurders.
Lees meer

Fontein krijgt opknapbeurt
14 februari 2019
De bekende fontein op de hoek van de Rembrandtkade en Lindelaan gaat opgeknapt worden!
Lees meer