Woningen voor senioren22 november 2018

De Senioren Woonbeurs op zaterdag 13 oktober was een succes. Rijswijk Wonen was ook aanwezig op de beurs. Een groot aantal Rijswijkse ouderen liet zich informeren over allerlei thema’s op het gebied van wonen. Het is voor iedereen die een dagje ouder wordt, heel belangrijk om daar goed over na te denken.

Ondanks het mooie weer waren veel mensen op de beurs afgekomen. Mensen konden terecht voor informatie over het zoeken naar een sociale huurwoning voor ouderen en men kon zich inschrijven voor speeddates. 
Er was veel vraag naar de nieuwbouwappartementen voor senioren op de Benedictuslocatie en naar huurwoningen voor lage en midden inkomens.

Welke woningen in Rijswijk zijn geschikt voor ouderen?
Bent u ook nieuwsgierig welke woningen in Rijswijk geschikt zijn voor ouderen? Onder dit bericht kunt u de flyer met meer informatie en een overzicht van onze ouderencomplexen downloaden.

Heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met ons Klantcontactcentrum via info@rijswijkwonen.nl of bel ons op (070) 33 64 200.

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer