Wijkcommissieleden gezocht!17 november 2017
Attentie: huurders uit de Kleuren- en Artiestenbuurt en Te Werve!
Woont u in een van deze twee wijken, dan bent u wellicht de betrokken huurder die wij zoeken!

Wijkcommissieleden gezocht
Binnenkort start een aantal huurders met de nieuwe wijkcommissie Kleuren- en Artiestenbuurt. De afgelopen periode is in deze wijk al geflyerd voor het werven van vrijwilligers, maar de zoektocht naar meer wijkcommissieleden gaat door. Verder is de wijkcommissie Te Werve al enige tijd actief, maar zoekt ook nog steeds naar meer wijkcommissieleden.

Als wijkcommissielid bent u de oren en ogen van de wijk, en gaat u onder andere een aantal keer per jaar met Rijswijk Wonen op wijkniveau in gesprek over ontwikkelingen of plannen in uw omgeving. En ook over onderwerpen als onderhoud en het verbeteren van de woonomgeving.

Heeft u interesse of vragen?
Bent u geïnteresseerd en zou u meer willen weten? Stuur dan een e-mail naar info@bewonersverenigingrijswijk.nl
Wijkligging

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer