Verbeterplan voor de flat aan de Van Mooklaan19 december 2018

Rijswijk Wonen gaat samen met aannemer Dura Vermeer de flat aan de Dr. H.J. van Mooklaan verduurzamen en verbeteren. Onder andere door 90% van het gebouw te isoleren en het plaatsen van nieuwe installaties, maakt de flat een labelsprong naar energielabel B. Ook worden de 54 woningen van de flat verbeterd, met waar nodig een nieuwe keuken, badkamer en toilet.

Op dinsdag 18 december is de realisatieovereenkomst door Rijswijk Wonen en Dura Vermeer ondertekend.  

Voordat we kunnen starten met de uitvoering van de werkzaamheden, moeten de bewoners van de Dr. H.J. van Mooklaan met de plannen akkoord gaan. In het eerste kwartaal van 2019 organiseren we  daarom een informatiebijeenkomst om de plannen toe te lichten. Als 70% van de bewoners akkoord is, kunnen we halverwege 2019 starten met de uitvoering. Zodra er meer bekend is over de uitvoering en de planning informeren we ook de overige omwonenden.

Wijkligging

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer