Veilig en bewust omgaan met informatie23 maart 2018

Als woningcorporatie hebben we veel gevoelige informatie in ons bezit. We beseffen dat het zeer belangrijk is dat we deze informatie sterk beveiligen om onze huurders, collega’s en de corporatie zo goed mogelijk te beschermen tegen onder andere identiteitsfraude. De informatie die Rijswijk Wonen in haar bezit heeft, wordt dan ook goed beveiligd. Om deze beveiliging nog sterker te maken, worden onze medewerkers door een campagne duidelijk geïnformeerd over alle mogelijke risico’s en hoe zij zelf (gevoelige) informatie zo goed mogelijk kunnen beschermen.

Datalekken voorkomen
Het staat regelmatig in het nieuws: 'Gegevens op straat door phishingmail' of 'Datalek door verloren USB-stick'. Dit zijn voorbeelden van datalekken als gevolg van menselijke handelingen. Het beveiligen van (gevoelige) informatie gaat niet alleen om technische maatregelen, maar ligt in handen van alle medewerkers. Dat realiseert Rijswijk Wonen zich. Daarom zijn we intern een grote bewustwordingscampagne gestart op het gebied van privacy en informatiebeveiliging. Op deze manier maken de medewerkers van Rijswijk Wonen kennis met actuele risico’s en leren ze hoe zij zelf de (gevoelige) informatie zo goed mogelijk kunnen beveiligen.

Minimale veranderingen in onze dienstverlening
Binnen Rijswijk Wonen gaan we hard aan de slag om onze kennis over privacy en informatiebeveiliging te optimaliseren. Huurders en andere partijen merken hier weinig van. Het enige wat u zou kunnen merken, is dat we iets strenger zijn aan de telefoon wanneer we uw identiteit proberen vast te stellen. Misschien minder gezellig, maar dat doen we om gegevens nog beter te beschermen. 

Beperkte bezetting Klantcontactcentrum 24 januari
21 januari 2019
Donderdagmiddag 24 januari zijn de medewerkers van het Klantcontactcentrum niet aanwezig. Wij kunnen daardoor helaas niet al uw vragen beantwoorden.
Lees meer

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer