Vacatures20 november 2018

Raad van Commissarissen
Onze Raad van Commissarissen zoekt twee nieuwe leden:

- Betrokken toezichthouder met brede juridische achtergrond en kennis van governance vraagstukken.
- Betrokken toezichthouder met combinatie van kennis op het gebied van financiën en vastgoed.

Organisatiebureau Erly verzorgt de werving en selectie: www.erly.nl/vacatures/

Teamleider Wonen
Voor een van onze twee rayons zoeken wij een ambitieuze en doortastende Teamleider Wonen nodig die ons gaat helpen om onze dienstverlening op een hoger niveau te tillen. Lees meer > 

Manager Projectontwikkeling
Samen met jouw team van 3-5 projectleiders zorg je voor vernieuwing en verbetering van onze woningvoorraad en daarmee voor maatschappelijk rendement in de wijken. Lees meer > 

Beperkte bezetting Klantcontactcentrum 24 januari
21 januari 2019
Donderdagmiddag 24 januari zijn de medewerkers van het Klantcontactcentrum niet aanwezig. Wij kunnen daardoor helaas niet al uw vragen beantwoorden.
Lees meer

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer