Vacatures26 oktober 2018

Raad van Commissarissen
Onze Raad van Commissarissen zoekt twee nieuwe leden:

- Betrokken toezichthouder met brede juridische achtergrond en kennis van governance vraagstukken.
- Betrokken toezichthouder met combinatie van kennis op het gebied van financiën en vastgoed.

Organisatiebureau Erly verzorgt de werving en selectie: www.erly.nl/vacatures/

Teamleider Wonen
Voor een van onze twee rayons zoeken wij een ambitieuze en doortastende Teamleider Wonen nodig die ons gaat helpen om onze dienstverlening op een hoger niveau te tillen. Lees meer > 

Manager Projectontwikkeling
Samen met jouw team van 3-5 projectleiders zorg je voor vernieuwing en verbetering van onze woningvoorraad en daarmee voor maatschappelijk rendement in de wijken. Lees meer > 

Persbericht: De duurzaamste wijk van Nederland breidt uit met 122 nieuwe en energieneutrale woningen
13 november 2018
Op maandag 12 november 2018 werden in het bijzijn van de Gemeente Rijswijk, Dura Vermeer Bouw Zuid West, Bouwinvest en Rijswijk Wonen de overeenkomsten ondertekend voor de ontwikkeling van 122 nieuwe woningen in de Tuinen van Sion fase 13 in RijswijkBuiten, de meest duurzame wijk van Nederland.
Lees meer

Tweede lift wooncomplex Boogvoorde
2 november 2018
In dit wooncomplex voor 55 plussers aan de Generaal Spoorlaan zijn we bezig met het plaatsen van een tweede lift. Het appartementengebouw had één liftinstallatie. De capaciteit daarvan was niet voldoende, waardoor bewoners vaak lang moesten wachten op de lift.
Lees meer

Persbericht: Benedictus impuls voor doorstroom
25 oktober 2018
Er ging een heel traject aan vooraf maar eindelijk ligt er een goed plan op tafel voor de nieuwbouw van 99 huurappartementen voor senioren op de Benedictuslocatie in Rijswijk.
Lees meer