Vacature: Directeur-bestuurder8 februari 2019

Rijswijk Wonen is op zoek naar een nieuwe bestuurder. Er is bij Rijswijk Wonen veel te doen en vanuit een goede financiële positie ook veel te bereiken. Daarbij zoeken we iemand die draagvlak weet te vinden en de ambities daadkrachtig en koersvast waar kan maken.

Wij zoeken iemand met veel inhoudelijke kennis op het gebied van volkshuisvesting, vastgoed en bedrijfsvoering, een krachtig bestuurder, maar ook een verbinder, iemand die toegankelijk is voor alle geledingen, zowel in- als extern. Iemand die hart heeft voor de doelgroep en de juiste balans weet te vinden tussen ziel en zakelijkheid.

De nieuwe directeur-bestuurder is een inspirerend leidinggevende, geeft medewerkers het vertrouwen en de ruimte om te kunnen excelleren.

Rijswijk Wonen wordt in deze procedure begeleid door Threes Klop, Holland Consulting Group. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact met haar opnemen via kantoor: 020 - 5733406 of mobiel: 06-51986009.

Vacature: Opzichter
18 februari 2019
Wij zoeken een technisch onderlegde en sociaal ingestelde Opzichter!
Lees meer

Hulp bij extra CO2-reductie
15 februari 2019
Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij extra CO2-reductie: 100.000 huurwoningen energieneutraal en lagere woonlasten voor huurders.
Lees meer

Fontein krijgt opknapbeurt
14 februari 2019
De bekende fontein op de hoek van de Rembrandtkade en Lindelaan gaat opgeknapt worden!
Lees meer