Tweede lift wooncomplex Boogvoorde2 november 2018

De tweede liftinstallatie komt aan de buitenkant van de bestaande lifthal. Hierdoor kunnen de werkzaamheden met relatief weinig overlast worden uitgevoerd. De nieuwe liftschacht wordt gebouwd in de hoek tussen het gebouw “Boogvoorde” en “Hoogvoorde”. Het uiterlijk is ontworpen door de architect van het gebouw “Boogvoorde” en sluit aan bij het bestaande gebouw. De tweede liftinstallatie is ruim genoeg om een brancard te vervoeren als dat nodig is. Met de nieuwe lift verdubbelen we de liftcapaciteit, verkorten de wachttijd en verbeteren we de bereikbaarheid voor hulpdiensten. We verwachten dat de nieuwe lift in februari 2019 klaar is.

Persbericht: De duurzaamste wijk van Nederland breidt uit met 122 nieuwe en energieneutrale woningen
13 november 2018
Op maandag 12 november 2018 werden in het bijzijn van de Gemeente Rijswijk, Dura Vermeer Bouw Zuid West, Bouwinvest en Rijswijk Wonen de overeenkomsten ondertekend voor de ontwikkeling van 122 nieuwe woningen in de Tuinen van Sion fase 13 in RijswijkBuiten, de meest duurzame wijk van Nederland.
Lees meer

Vacatures
26 oktober 2018
Onze Raad van Commissarissen zoekt twee nieuwe leden. Wij zoeken een Teamleider Wonen en een Manager Projectontwikkeling.
Lees meer

Persbericht: Benedictus impuls voor doorstroom
25 oktober 2018
Er ging een heel traject aan vooraf maar eindelijk ligt er een goed plan op tafel voor de nieuwbouw van 99 huurappartementen voor senioren op de Benedictuslocatie in Rijswijk.
Lees meer