Tweede lift wooncomplex Boogvoorde2 november 2018

De tweede liftinstallatie komt aan de buitenkant van de bestaande lifthal. Hierdoor kunnen de werkzaamheden met relatief weinig overlast worden uitgevoerd. De nieuwe liftschacht wordt gebouwd in de hoek tussen het gebouw “Boogvoorde” en “Hoogvoorde”. Het uiterlijk is ontworpen door de architect van het gebouw “Boogvoorde” en sluit aan bij het bestaande gebouw. De tweede liftinstallatie is ruim genoeg om een brancard te vervoeren als dat nodig is. Met de nieuwe lift verdubbelen we de liftcapaciteit, verkorten de wachttijd en verbeteren we de bereikbaarheid voor hulpdiensten. We verwachten dat de nieuwe lift in februari 2019 klaar is.

Beperkte bezetting Klantcontactcentrum 24 januari
21 januari 2019
Donderdagmiddag 24 januari zijn de medewerkers van het Klantcontactcentrum niet aanwezig. Wij kunnen daardoor helaas niet al uw vragen beantwoorden.
Lees meer

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer