Prijsuitreiking mooiste balkon en tuin22 juli 2014

Jury en prijsuitreiking
De deskundige jury bestond uit een aantal bewoners en de opzichter Groen van Rijswijk Wonen. Zij keken per wijk wie van de deelnemers de mooiste tuin en het mooiste balkon had. Deze bewoners wonnen een cadeaubon van Groenrijk ’t Haantje ter waarde van € 150. De tweede en derde prijs bestond uit een cadeaubon van respectievelijk € 100 of € 75. Daarnaast ontvingen alle prijswinnaars een mooie orchidee, aangeboden door het tuincentrum ter gelegenheid van hun 80-jarig jubileum.
Op woensdagmiddag 16 juli ontvingen de winnaars hun prijzen in de woonwinkel van Rijswijk Wonen.

Succes door de wedstrijd
Rijswijk Wonen is blij met het succes van de tuin- en balkonwedstrijd en met het hoge aantal deelnemers. Dit toont aan dat veel bewoners van de Rijswijkse wijken en buurten een goed onderhouden woonomgeving belangrijk vinden en het leuk vinden om daar zelf een bijdrage aan te leveren. Door het uitschrijven van de tuin- en balkonwedstrijd worden bewoners die zorg aan hun tuin besteden hiervoor beloond. Rijswijk Wonen hoopt dat dit andere bewoners stimuleert om deze verantwoordelijkheid ook op te pakken. Daarnaast zorgt samen tuinieren voor een beter contact tussen bewoners wat het prettig wonen versterkt.

Wijkligging

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer