Persbericht: Rijswijk Wonen koopt 124 nieuwbouwappartementen in Den Haag15 januari 2018
Rijswijk Wonen heeft een complex met 124 appartementen en 75 parkeerplaatsen in Den Haag gekocht. De appartementen maken onderdeel uit van het nieuwbouwproject Haags Buiten en worden ontwikkeld door ABB Ontwikkeling B.V. Met deze aankoop levert Rijswijk Wonen een belangrijke bijdrage in het terugdringen van de tekorten aan sociale huurwoningen in de regio Den Haag. Capital Value heeft Rijswijk Wonen begeleid bij deze aankoop.

Samenwerking gemeente Den Haag
Rijswijk Wonen tekende in 2016 een samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Den Haag om de sociale voorraad in Den Haag (met name grenzend aan Rijswijk) de komende 5 jaar met 250 tot 500 woningen uit te breiden.  

Samenwerking gemeente Den Haag
Haags Buiten ligt in Erasmusveld, een locatie die grenst aan de noordwestrand van Rijswijk. Naast de huurappartementen worden in Haags Buiten ook diverse typen koopwoningen gerealiseerd.

Haags Buiten
Jan Putman, directeur-bestuurder a.i. van Rijswijk Wonen: “Met de aankoop van 124 appartementen in Haags Buiten geven wij invulling aan onze kerntaak en zetten wij ons volkshuisvestelijk vermogen zo goed mogelijk in. Daarnaast zetten wij een belangrijke eerste stap in de uitvoering van de samenwerkingsovereenkomst met de gemeente Den Haag. De appartementen zijn geschikt voor zowel kleine huishoudens als kleine gezinnen. Daarmee voldoet het product aan de toenemende vraag vanuit de markt.”

Verhuur via Woonnet Haaglanden in 2020
De bouw start waarschijnlijk eind 2018 en de appartementen worden naar verwachting eind 2019 opgeleverd. Verhuur vindt dan in 2020 plaats via Woonnet Haaglanden.

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer