Nieuwe website Rijswijk Wonen22 november 2018

Achter de schermen werken we aan een nieuwe website. Op onze nieuwe website kunt u straks online veel zelf doen en regelen, zoals: 

  • inzien van uw eigen gegevens
  • inzien van uw betalingen en een eventuele achterstand alsnog betalen via iDeal
  • indienen en inplannen van een reparatieverzoek
  • aanvragen van een betalingsregeling
  • opzeggen van de huur.

De nieuwe website is goed te bekijken via uw computer, tablet en smartphone. Hij ziet er fris en overzichtelijk uit, er komt meer informatie op te staan dan op de huidige website en de informatie wordt beter vindbaar.

Onze huurders als 'fotomodel'
Voor de nieuwe website hebben we foto’s gemaakt van onze huurders. Zij reageerden op een eerdere oproep in deze nieuwsbrief. De fotoshoots zijn geweest en we zijn ontzettend blij met de foto’s! We kunnen niet wachten om ze te laten zien.

Kortom een hele verbetering! De website staat, naar verwachting, in februari online. We houden u op de hoogte.

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer