Raadsledencafé groot succes14 december 2018

Op 12 december organiseerden we samen met Vidomes het 'Raadsledencafé'. Tijdens deze interactieve bijeenkomst namen we de leden van de gemeenteraad mee in de wereld van de volkshuisvesting in Rijswijk.

Er liggen grote uitdagingen in het (sociaal) wonen in Rijswijk. Daarom wilden we graag met de raadsleden in gesprek over waar wij mee bezig zijn en waar onze dilemma’s liggen, zodat we samen op kunnen trekken en zorgen dat Rijswijk een woonstad is voor iedereen. Ook voor mensen met een krappe beurs. 

Ruim 20 raadsleden waren aanwezig en ook wethouder Armand van de Laar woonde de presentatie bij. Tijdens de presentatie namen wij hen in vogelvlucht mee door de wereld van de volkshuisvesting: de sociale sector, de wetgeving, ons werk en onze opgaven. We verkenden samen de uitdagingen van Rijswijk als woonstad.

Zowel tijdens de presentatie als de informele borrel naderhand was er veel ruimte voor gesprek. Dit leidde tot prikkelende vragen en inspirerende ontmoetingen waardoor we elkaar (en de wederzijdse belangen) beter hebben leren kennen. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Vacature: Opzichter
18 februari 2019
Wij zoeken een technisch onderlegde en sociaal ingestelde Opzichter!
Lees meer

Hulp bij extra CO2-reductie
15 februari 2019
Woningcorporaties en Urgenda bieden kabinet hulp aan bij extra CO2-reductie: 100.000 huurwoningen energieneutraal en lagere woonlasten voor huurders.
Lees meer

Fontein krijgt opknapbeurt
14 februari 2019
De bekende fontein op de hoek van de Rembrandtkade en Lindelaan gaat opgeknapt worden!
Lees meer