Raadsledencafé groot succes14 december 2018

Op 12 december organiseerden we samen met Vidomes het 'Raadsledencafé'. Tijdens deze interactieve bijeenkomst namen we de leden van de gemeenteraad mee in de wereld van de volkshuisvesting in Rijswijk.

Er liggen grote uitdagingen in het (sociaal) wonen in Rijswijk. Daarom wilden we graag met de raadsleden in gesprek over waar wij mee bezig zijn en waar onze dilemma’s liggen, zodat we samen op kunnen trekken en zorgen dat Rijswijk een woonstad is voor iedereen. Ook voor mensen met een krappe beurs. 

Ruim 20 raadsleden waren aanwezig en ook wethouder Armand van de Laar woonde de presentatie bij. Tijdens de presentatie namen wij hen in vogelvlucht mee door de wereld van de volkshuisvesting: de sociale sector, de wetgeving, ons werk en onze opgaven. We verkenden samen de uitdagingen van Rijswijk als woonstad.

Zowel tijdens de presentatie als de informele borrel naderhand was er veel ruimte voor gesprek. Dit leidde tot prikkelende vragen en inspirerende ontmoetingen waardoor we elkaar (en de wederzijdse belangen) beter hebben leren kennen. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Persbericht: Feestelijke start bouw 122 woningen in duurzaamste wijk van Nederland
13 december 2018
Op woensdag 12 december 2018 is samen met de kopers, gemeente Rijswijk, Dura Vermeer Bouw Zuid West, Bouwinvest en Rijswijk Wonen geproost op de start van de bouw van de Tuinen van Sion, fase 13.
Lees meer

Onze ambities voor 2019-2023
26 november 2018
De volkshuisvestelijke opgave van Rijswijk Wonen is groot. We kijken daarom goed wat er nu en in de toekomst nodig is en passen ons ondernemingsplan en onze organisatie hier op aan. Ambitieus én realistisch!
Lees meer

Scores Aedes Benchmark 2018
22 november 2018
De Aedes Benchmark 2018 is bekend. We zijn blij dat we op beschikbaarheid & betaalbaarheid een A scoren! Dit sluit mooi aan bij ons ondernemingsplan, waarin betaalbaarheid en beschikbaarheid belangrijke doelen zijn.
Lees meer