Leerwerkcentrum in De Sfinx11 januari 2019

In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!

Over De Sfinx
Wij hebben De Sfinx in 2008 laten bouwen. Het gebouw bestaat uit 118 appartementen (koop en huur), 10 stadswoningen, een aantal bedrijfsruimten en een ondergrondse parkeergarage. De bedrijfsruimten zijn bestemd voor aanbieders van maatschappelijke en zorgfuncties. We zijn heel blij dat een van de ruimten zo'n mooie bestemming heeft.

Over het leerwerkcentrum
In het leerwerkcentrum worden de leerlingen optimaal voorbereid op de arbeidsmarkt. Zij ontwikkelen hun talenten op het gebied van retail, horeca en productie. Voor inwoners van Rijswijk biedt het leerwerkcentrum de mogelijkheid om in de winkel te bezoeken, cadeautjes of op maat gemaakte meubels te bestellen, een fiets te laten repareren of een afspraak maken om uw auto te laten poetsen en nog veel meer. Bovendien is het leerwerkcentrum een uitgifte- en servicepunt voor de fietsregeling van Stichting KEI. Bedrijven kunnen gebruik maken van de productieafdeling van het leerwerkcentrum. 

Wij wensen de leerlingen van het leerwerkcentrum heel veel leer- en werkplezier!

Wijkligging

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer

Flat Tubasingel krijgt een metamorfose
20 december 2018
De flat aan de Tubasingel in Rijswijk ondergaat in 2019 een metamorfose. Samen met aannemer Hemubo hebben we plannen om de flat te verduurzamen en te verbeteren.
Lees meer