Inloop spreekuur: hulp bij het invullen van formulieren22 november 2018

Heeft u moeite met het invullen van (digitale) formulieren of heeft u er vragen over? Dan kunt u bij Welzijn Rijswijk terecht. Deze organisatie heeft twee inloop spreekuren formulierenhulp. Daar krijgt u hulp bij onder andere de aanvraag van uitkeringen, zoals huurtoeslag, zorgtoeslag, bijzondere bijstand, (collectieve) zorgverzekering, ooievaarspas, kwijtschelding (gemeentelijke) belastingen, schoolspullenpas, computerregeling, individuele inkomenstoeslag, tegemoetkoming schoolreis en werkweek.

Wanneer is het inloop spreekuur?
Voor hulp kunt u terecht op maandagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur, en op maandagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Een afspraak maken hoeft niet.  U kunt binnen genoemde tijden zo binnenlopen bij het Wijkcentrum Stervoorde, Dr. H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk.

Het invullen van zowel papieren formulieren als digitale formulieren kan vaak erg lastig zijn. Mocht dit zo zijn, aarzel dan niet om een beroep op ons te doen. Wij helpen u graag en samen komen we er altijd uit.

Neem uw Digi-D inlogcodes mee naar het spreekuur
Als u een aanvraag digitaal (op de computer) moet doen – bijvoorbeeld huurtoeslag – kan dit alleen als u een Digi-D heeft. Vergeet dan niet bij uw bezoek de inlogcodes hiervan mee te nemen. Wij zien uit naar uw komst.

 

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer