IN PRIJS VERLAAGD: woningen in De Sfinx11 maart 2012

Mooie appartementen in nieuwbouwcomplex De Sfinx. Centraal gelegen, nabij station. Nu in prijs verlaagd.

De Sfinx
Niemand loopt zomaar voorbij aan De Sfinx. Het appartementencomplex ligt aan het Stationsplein, de Johan Braakensieklaan en aan het Papyruspad in de wijk Te Werve in hartje Rijswijk. Het openbaar vervoer stopt vlak voor de deur en winkelcentrum In de Bogaard ligt om de hoek.

Het complex heeft een bijzondere architectuur en lijkt door de bouw op een sfinx. Een sfinx is een mythologisch wezen met het lichaam van een leeuw en het hoofd van een vrouw. Het hoofd wordt gevormd door de woontoren met twaalf woonlagen. De aanwezigheid van meerdere piramides op het Stationsplein versterkt het beeld van De Sfinx nog verder.

Woningen
In De Sfinx bevinden zich 128 woningen, waarvan 115 appartementen, 10 stadswoningen en 3 loftappartementen. Dit zijn huur- en koopwoningen. De huurappartementen zijn zowel beschikbaar in de vrije sector huur als ook in de sociale huur. Behalve de stadswoningen komen alle woningen uit op het atrium, een centrale overdekte buitenplaats. De Sfinx heeft een ondergrondse beveiligde parkeergarage. De koop- en vrije sector huurwoningen hebben een eigen berging. De sociale woningen hebben een gezamenlijke fietsenberging.

Te koop en te huur
Bekijk het actuele woningaanbod op deze site (Ik zoek een woning).

Impressie van de woning (film)
Klik op de link voor een impressie van de modelwoning.

Wijkligging

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer