Flat Tubasingel krijgt een metamorfose20 december 2018
De flat aan de Tubasingel in Rijswijk ondergaat in 2019 een metamorfose. Samen met aannemer Hemubo hebben we plannen om de flat te verduurzamen en te verbeteren.

De flat wordt energiezuiniger, onder meer door een betere isolatie en nieuwe installaties. Ook worden de 80 woningen van de flat verbeterd, met een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Op dinsdag 18 december tekenden Rijswijk Wonen en Hemubo de realisatieovereenkomst. Wat de plannen voor de bewoners betekenen, lichten we begin 2019 toe aan de bewoners. Zodra er meer bekend is over de uitvoering en de planning informeren we ook de omwonenden.
Wijkligging

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer