Elisa Dubbelman waarnemend bestuurder Rijswijk Wonen

1 augustus 2017

Elisa Dubbelman is met ingang van 21 juli 2017 door de Raad van Commissarissen aangesteld als waarnemend bestuurder van Rijswijk Wonen. Zij neemt deze functie voorlopig waar totdat er een nieuwe interim-bestuurder is benoemd.

Directeur-bestuurder Željka Udovičić-Schlick heeft in goed overleg met de Raad van Commissarissen haar werkzaamheden bij Rijswijk Wonen beëindigd.

Elisa Dubbelman kent de organisatie van Rijswijk Wonen door en door. Ze is sinds 2009 actief geweest in diverse functies. Sinds maart 2015 werkt zij als manager Wonen.

Persbericht: Gemeente Den Haag, Rijswijk Wonen en ABB Bouwgroep ondertekenen de intentieovereenkomst voor de realisatie van 124 sociale huurappartementen in Haags Buiten
8 februari 2018
Op woensdag 7 februari ondertekenden wethouder Joris Wijsmuller van gemeente Den Haag, Jan Putman directeur-bestuurder a.i. van Rijswijk Wonen en Jan Dekker directeur van ABB Bouwgroep, de intentieovereenkomst.
Lees meer

Persbericht: Uitspraak Rechtbank Den Haag na ontslag directeur-bestuurder Zeljka Udovicic door Raad van Commissarissen
7 februari 2018
In de loop van 2017 bleek er sprake te zijn van een verschil van inzicht tussen de RvC enerzijds en de bestuurder anderzijds.
Lees meer

Persbericht: Alternatieve oplossing fontein Rembrandtkade wordt onderzocht
5 februari 2018
De fontein op de hoek van de Rembrandtkade en de Lindelaan in Rijswijk (Z-H) was enige tijd geleden onderwerp van gesprek. De fontein verkeert in slechte staat en vraagt om een flinke reparatie- en onderhoudsinvestering.
Lees meer