Elisa Dubbelman waarnemend bestuurder Rijswijk Wonen

1 augustus 2017

Elisa Dubbelman is met ingang van 21 juli 2017 door de Raad van Commissarissen aangesteld als waarnemend bestuurder van Rijswijk Wonen. Zij neemt deze functie voorlopig waar totdat er een nieuwe interim-bestuurder is benoemd.

Directeur-bestuurder Željka Udovičić-Schlick heeft in goed overleg met de Raad van Commissarissen haar werkzaamheden bij Rijswijk Wonen beëindigd.

Elisa Dubbelman kent de organisatie van Rijswijk Wonen door en door. Ze is sinds 2009 actief geweest in diverse functies. Sinds maart 2015 werkt zij als manager Wonen.

Vernieuwde website Woonnet-Haaglanden
5 september 2017
Vanaf 5 september kunnen woningzoekenden gebruik maken van een nieuw en verbeterd Woonnet-Haaglanden. Een website die helemaal is aangepast aan de wensen van vandaag de dag.“
Lees meer

Aangepaste openingstijden van ons kantoor
21 juli 2017
Weet u dat u ons nog steeds de hele dag (behalve op vrijdagmiddag) kunt bellen? Deze tijden zijn niet veranderd. Wel hebben we vanaf maart 2017 de openingstijden van ons kantoor aangepast.
Lees meer

Advies van de Brandweer: koolmonoxidevergiftiging voorkomen
21 juli 2017
Een jaarlijkse onderhoudsbeurt én een koolmonoxidemelder maken uw omgeving veiliger! Wat zijn de symptomen en wat kunt u nog meer doen om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen?
Lees meer