cv ketel7 januari 2019

Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans.  Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.

Storing aan de cv ketel?

Wanneer uw cv ketel het niet doet, dan kunt u zelf rechtstreeks een afspraak maken met Paans Service B.V. Paans is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bereiken op onderstaand telefoonnummer, per e-mail en via hun website:

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

Flat Tubasingel krijgt een metamorfose
20 december 2018
De flat aan de Tubasingel in Rijswijk ondergaat in 2019 een metamorfose. Samen met aannemer Hemubo hebben we plannen om de flat te verduurzamen en te verbeteren.
Lees meer