Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk23 maart 2018

Het bestuur van de Bewonersvereniging Rijswijk onderzoekt dit jaar wat zij samen met huurders kan betekenen in de wijken als het gaat om leefbaarheid. Denkt u met ons mee?

Het bestuur van de Bewonersvereniging Rijswijk (BVR) krijgt vaak te horen dat men ontevreden is over de leefbaarheid in het algemeen. Dit horen wij via meerdere kanalen, bijvoorbeeld per e-mail van huurders, tijdens gesprekken met de wijkcommissies, en ook tijdens Algemene Ledenvergaderingen. De ontevredenheid gaat dan vooral over de leefbaarheid in de eigen wijk en rondom de complexen waarin men woont.
Daarom is het bestuur in 2018 een werkgroep gestart die graag wil onderzoeken om wat voor problemen het precies gaat en wat zij én huurders samen zelf kunnen doen om leefbaarheid te verbeteren. 

Heeft u een idee wat huurders kunnen doen om de leefbaarheid in uw wijk te verbeteren? Of heeft u plannen voor een buurtinitiatief, maar weet u niet goed hoe u deze op moet starten? Laat het ons weten via info@bewonersverenigingrijswijk.nl, en wie weet kunnen wij elkaar en andere huurders helpen om de buurt een beetje beter te maken!

Unieke samenwerking huurdersorganisaties
15 oktober 2018
Op 18 oktober wordt door 12 huurdersorganisaties de intentieovereenkomst tot samenwerking in de regio Haaglanden ondertekend. De Bewonersvereniging Rijswijk (BVR) is een van de partijen.
Lees meer

flyer Huurwoningen voor 55+ in Rijswijk

Woningaanbod voor senioren
14 oktober 2018
De Senioren Woonbeurs op zaterdag 13 oktober was een succes. Bent u ook nieuwsgierig welke woningen in Rijswijk geschikt zijn voor ouderen?
Lees meer

Flatcoach
1 oktober 2018
Sinds 2016 hebben we in onze Titus Brandsmaflat een Flatcoach. De Flatcoach combineert werkzaamheden op het gebied van welzijn, zorg en wonen.
Lees meer