Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk23 maart 2018

Het bestuur van de Bewonersvereniging Rijswijk onderzoekt dit jaar wat zij samen met huurders kan betekenen in de wijken als het gaat om leefbaarheid. Denkt u met ons mee?

Het bestuur van de Bewonersvereniging Rijswijk (BVR) krijgt vaak te horen dat men ontevreden is over de leefbaarheid in het algemeen. Dit horen wij via meerdere kanalen, bijvoorbeeld per e-mail van huurders, tijdens gesprekken met de wijkcommissies, en ook tijdens Algemene Ledenvergaderingen. De ontevredenheid gaat dan vooral over de leefbaarheid in de eigen wijk en rondom de complexen waarin men woont.
Daarom is het bestuur in 2018 een werkgroep gestart die graag wil onderzoeken om wat voor problemen het precies gaat en wat zij én huurders samen zelf kunnen doen om leefbaarheid te verbeteren. 

Heeft u een idee wat huurders kunnen doen om de leefbaarheid in uw wijk te verbeteren? Of heeft u plannen voor een buurtinitiatief, maar weet u niet goed hoe u deze op moet starten? Laat het ons weten via info@bewonersverenigingrijswijk.nl, en wie weet kunnen wij elkaar en andere huurders helpen om de buurt een beetje beter te maken!

Waarschuwing: oplichting met SMS-jes uit naam van Rijswijk Wonen
19 juli 2018
Wij hebben een melding gekregen dat mensen sms-berichten ontvangen met een afspraakbevestiging van Rijswijk Wonen. Dit zijn valse berichten die niet van ons afkomstig zijn.
Lees meer

Huurbeleid en huurverhoging per 1 juli 2018
23 april 2018
Alle huurders ontvangen vóór 1 mei een brief van Rijswijk Wonen over de nieuwe huur. De huurverhoging voor 2018 is 1,4%.
Lees meer

Veilig en bewust omgaan met informatie
23 maart 2018
Als woningcorporatie hebben we veel gevoelige informatie in ons bezit. We beseffen dat het zeer belangrijk is dat we deze informatie sterk beveiligen.
Lees meer