Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk23 maart 2018

Het bestuur van de Bewonersvereniging Rijswijk onderzoekt dit jaar wat zij samen met huurders kan betekenen in de wijken als het gaat om leefbaarheid. Denkt u met ons mee?

Het bestuur van de Bewonersvereniging Rijswijk (BVR) krijgt vaak te horen dat men ontevreden is over de leefbaarheid in het algemeen. Dit horen wij via meerdere kanalen, bijvoorbeeld per e-mail van huurders, tijdens gesprekken met de wijkcommissies, en ook tijdens Algemene Ledenvergaderingen. De ontevredenheid gaat dan vooral over de leefbaarheid in de eigen wijk en rondom de complexen waarin men woont.
Daarom is het bestuur in 2018 een werkgroep gestart die graag wil onderzoeken om wat voor problemen het precies gaat en wat zij én huurders samen zelf kunnen doen om leefbaarheid te verbeteren. 

Heeft u een idee wat huurders kunnen doen om de leefbaarheid in uw wijk te verbeteren? Of heeft u plannen voor een buurtinitiatief, maar weet u niet goed hoe u deze op moet starten? Laat het ons weten via info@bewonersverenigingrijswijk.nl, en wie weet kunnen wij elkaar en andere huurders helpen om de buurt een beetje beter te maken!

Beperkte bezetting Klantcontactcentrum 24 januari
21 januari 2019
Donderdagmiddag 24 januari zijn de medewerkers van het Klantcontactcentrum niet aanwezig. Wij kunnen daardoor helaas niet al uw vragen beantwoorden.
Lees meer

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer