Balkon- en tuinwedstrijd!15 april 2014

Het is weer lente!  De tijd waarin alles begint te bloeien en de zon weer gaat schijnen. Kortom, tijd om te tuinieren en balkonieren. Rijswijk Wonen organiseert dit jaar een ‘Balkon- en tuinwedstrijd’. Wij vinden het belangrijk dat de balkons en tuinen van onze woningen een verzorgde indruk maken. Daar geniet niet alleen u, maar ook de buurt van.

Heeft u groene vingers? En vindt u het leuk om van uw balkon of tuin een kleurige buitenkamer te maken? Doe dan mee aan deze wedstrijd. Er zijn verschillende prijzen te verdienen in twee categorieën: mooiste balkon en mooiste tuin.

Een deskundige jury beoordeelt alle aangemelde balkons en tuinen. Waar let de jury op? Uiteraard verwachten wij een goed onderhouden tuin of balkon te zien, waarbij volop ruimte is voor eigen inbreng. We laten ons graag verrassen door bijzondere, verzorgde en kleurrijke tuinen en balkons. De jurering zal in de maand juni plaatsvinden.

Wilt u meedoen aan deze wedstrijd? Meldt u zich dan vóór 2 mei 2014 aan. Dit kan door een
e-mail te sturen aan info@rijswijkwonen.nl of gebruik te maken van de antwoordstrook op de brief die u van Rijswijk Wonen heeft ontvangen. Geef duidelijk aan dat u zich aanmeldt voor de ‘Balkon- en tuinwedstrijd’, wat uw adres is, en of u meedoet met uw voor- en/of achtertuin of balkon. U kunt u ook aanmelden om deel te nemen in de jury.

Wijkligging

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer