Aangepaste openingstijden van ons kantoor21 juli 2017

Weet u dat u ons nog steeds de hele dag (behalve op vrijdagmiddag) kunt bellen? Deze tijden zijn niet veranderd. Wel hebben we vanaf maart 2017 de openingstijden van ons kantoor aangepast. Van maandag tot en met donderdag kunt u alleen 's middags langskomen zonder afspraak. En dit kan ook op vrijdagochtend.

Buiten deze tijden vragen wij u om een afspraak te maken als u ons kantoor wilt bezoeken. Op deze manier weten wij wanneer u langskomt, kunnen wij ons goed voorbereiden en uw vragen nog beter beantwoorden. Met als resultaat: u wordt sneller en beter geholpen (minder wachttijd en direct door de juiste medewerker). U kunt ons bellen om een afspraak in te plannen via (070) 33 64 200.

Onze aangepaste openingstijden:

Telefonisch
Maandag t/m donderdag
Vrijdag


08.15-16.15 uur
08.00-12.00 uur

Ons kantoor (alleen op afspraak)
Maandag t/m donderdag


08.15-12.30 uur

Ons kantoor (binnenlopen zonder afspraak)
Maandag t/m donderdag
Vrijdag


12.30-16.15 uur 
08.00-12.00 uur

   

Onze visie op dienstverlening
Rijswijk Wonen heeft een duidelijke visie op dienstverlening. Wij willen u vriendelijk, snel, duidelijk en eenduidig van dienst zijn. Hiervoor zetten we alle middelen die we daarvoor ter beschikking hebben, zo goed mogelijk in.

Op onze website www.rijswijkwonen.nl kunt u nu al veel zaken digitaal terugvinden en regelen, zoals het inplannen van een reparatieverzoek. Dat is handig voor u, want de website is 24 uur per dag bereikbaar. Mocht u op onze website geen antwoord kunnen vinden, dan kunt u ons bellen.

Persbericht: Gemeente Den Haag, Rijswijk Wonen en ABB Bouwgroep ondertekenen de intentieovereenkomst voor de realisatie van 124 sociale huurappartementen in Haags Buiten
8 februari 2018
Op woensdag 7 februari ondertekenden wethouder Joris Wijsmuller van gemeente Den Haag, Jan Putman directeur-bestuurder a.i. van Rijswijk Wonen en Jan Dekker directeur van ABB Bouwgroep, de intentieovereenkomst.
Lees meer

Persbericht: Uitspraak Rechtbank Den Haag na ontslag directeur-bestuurder Zeljka Udovicic door Raad van Commissarissen
7 februari 2018
In de loop van 2017 bleek er sprake te zijn van een verschil van inzicht tussen de RvC enerzijds en de bestuurder anderzijds.
Lees meer

Persbericht: Alternatieve oplossing fontein Rembrandtkade wordt onderzocht
5 februari 2018
De fontein op de hoek van de Rembrandtkade en de Lindelaan in Rijswijk (Z-H) was enige tijd geleden onderwerp van gesprek. De fontein verkeert in slechte staat en vraagt om een flinke reparatie- en onderhoudsinvestering.
Lees meer