Aangepaste openingstijden van ons kantoor21 juli 2017

Weet u dat u ons nog steeds de hele dag (behalve op vrijdagmiddag) kunt bellen? Deze tijden zijn niet veranderd. Wel hebben we vanaf maart 2017 de openingstijden van ons kantoor aangepast. Van maandag tot en met donderdag kunt u alleen 's middags langskomen zonder afspraak. En dit kan ook op vrijdagochtend.

Buiten deze tijden vragen wij u om een afspraak te maken als u ons kantoor wilt bezoeken. Op deze manier weten wij wanneer u langskomt, kunnen wij ons goed voorbereiden en uw vragen nog beter beantwoorden. Met als resultaat: u wordt sneller en beter geholpen (minder wachttijd en direct door de juiste medewerker). U kunt ons bellen om een afspraak in te plannen via (070) 33 64 200.

Onze aangepaste openingstijden:

Telefonisch
Maandag t/m donderdag
Vrijdag


08.15-16.15 uur
08.00-12.00 uur

Ons kantoor (alleen op afspraak)
Maandag t/m donderdag


08.15-12.30 uur

Ons kantoor (binnenlopen zonder afspraak)
Maandag t/m donderdag
Vrijdag


12.30-16.15 uur 
08.00-12.00 uur

   

Onze visie op dienstverlening
Rijswijk Wonen heeft een duidelijke visie op dienstverlening. Wij willen u vriendelijk, snel, duidelijk en eenduidig van dienst zijn. Hiervoor zetten we alle middelen die we daarvoor ter beschikking hebben, zo goed mogelijk in.

Op onze website www.rijswijkwonen.nl kunt u nu al veel zaken digitaal terugvinden en regelen, zoals het inplannen van een reparatieverzoek. Dat is handig voor u, want de website is 24 uur per dag bereikbaar. Mocht u op onze website geen antwoord kunnen vinden, dan kunt u ons bellen.

Evaluatie nieuwe openingstijden Rijswijk Wonen
17 november 2017
In maart van dit jaar hebben we als proef de openingstijden voor het bezoeken van ons kantoor veranderd. Nu de resultaten van de proef positief zijn, hebben we besloten om de openingstijden voorlopig zo te houden.
Lees meer

Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk
17 november 2017
Attentie: huurders uit de Kleuren- en Artiestenbuurt en Te Werve!
Woont u in een van deze twee wijken, dan bent u wellicht de betrokken huurder die wij zoeken!
Lees meer

Meer wooncomfort in de Populierlaan
17 november 2017
Samen met aannemer Heko zijn we in september gestart met onderhoud aan de 80 portiekwoningen in de Populierlaan. We maken de woningen energiezuiniger en verbeteren de veiligheid en de uitstraling van de woningen.
Lees meer