Aangepaste openingstijden van ons kantoor21 juli 2017

Weet u dat u ons nog steeds de hele dag (behalve op vrijdagmiddag) kunt bellen? Deze tijden zijn niet veranderd. Wel hebben we vanaf maart 2017 de openingstijden van ons kantoor aangepast. Van maandag tot en met donderdag kunt u alleen 's middags langskomen zonder afspraak. En dit kan ook op vrijdagochtend.

Buiten deze tijden vragen wij u om een afspraak te maken als u ons kantoor wilt bezoeken. Op deze manier weten wij wanneer u langskomt, kunnen wij ons goed voorbereiden en uw vragen nog beter beantwoorden. Met als resultaat: u wordt sneller en beter geholpen (minder wachttijd en direct door de juiste medewerker). U kunt ons bellen om een afspraak in te plannen via (070) 33 64 200.

Onze aangepaste openingstijden:

Telefonisch
Maandag t/m donderdag
Vrijdag


08.15-16.15 uur
08.00-12.00 uur

Ons kantoor (alleen op afspraak)
Maandag t/m donderdag


08.15-12.30 uur

Ons kantoor (binnenlopen zonder afspraak)
Maandag t/m donderdag
Vrijdag


12.30-16.15 uur 
08.00-12.00 uur

   

Onze visie op dienstverlening
Rijswijk Wonen heeft een duidelijke visie op dienstverlening. Wij willen u vriendelijk, snel, duidelijk en eenduidig van dienst zijn. Hiervoor zetten we alle middelen die we daarvoor ter beschikking hebben, zo goed mogelijk in.

Op onze website www.rijswijkwonen.nl kunt u nu al veel zaken digitaal terugvinden en regelen, zoals het inplannen van een reparatieverzoek. Dat is handig voor u, want de website is 24 uur per dag bereikbaar. Mocht u op onze website geen antwoord kunnen vinden, dan kunt u ons bellen.

Vernieuwde website Woonnet-Haaglanden
5 september 2017
Vanaf 5 september kunnen woningzoekenden gebruik maken van een nieuw en verbeterd Woonnet-Haaglanden. Een website die helemaal is aangepast aan de wensen van vandaag de dag.“
Lees meer

Elisa Dubbelman waarnemend bestuurder Rijswijk Wonen
1 augustus 2017
Elisa Dubbelman is met ingang van 21 juli 2017 door de Raad van Commissarissen aangesteld als waarnemend bestuurder van Rijswijk Wonen.
Lees meer

Advies van de Brandweer: koolmonoxidevergiftiging voorkomen
21 juli 2017
Een jaarlijkse onderhoudsbeurt én een koolmonoxidemelder maken uw omgeving veiliger! Wat zijn de symptomen en wat kunt u nog meer doen om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen?
Lees meer