13 oktober: Woonbeurs voor senioren in Rijswijk6 september 2018

Na het succes van vorig jaar is er dit jaar op zaterdag 13 oktober weer een ‘Woonbeurs voor senioren’. Alle senioren in Rijswijk, en ook hun kinderen, mantelzorgers en andere geïnteresseerden, kunnen hier terecht voor informatie over alles wat met wonen te maken heeft.

Als u een dagje ouder wordt is het belangrijk om alvast na te denken over het wonen in de (nabije) toekomst. Kunt u in uw huidige woning blijven wonen en wat is daar eventueel voor nodig? Of is het beter dat u gaat verhuizen naar een woning geschikt voor ouderen? Vaak geen eenvoudige keuze, want er komt veel bij kijken. Daarom is het belangrijk om u daarover goed te laten informeren.

U bent van harte welkom op de Woonbeurs op zaterdag 13 oktober van 10.00 tot 15.00 uur in Wijkcentrum Stervoorde , Dr. H.J. van Mooklaan 1 in Rijswijk. Meer informatie over het programma kunt u eind september vinden op www.rijswijk.nl of op onze website www.rijswijkwonen.nl.

Testers gezocht!
17 januari 2019
We werken aan een nieuwe website. Op deze nieuwe website kunnen onze huurders straks veel zaken zelf regelen. Voor we de site lanceren, willen we deze graag laten beoordelen door een testpanel. We zoeken hiervoor 5 tot 10 enthousiaste én kritische huurders!
Lees meer

Leerwerkcentrum in De Sfinx
11 januari 2019
In een van de bedrijfsruimten op de begane grond van ons complex De Sfinx aan het Papyruspad zit sinds 1 oktober het Stanislascollege Praktijkonderwijs gehuisvest met een leerwerkcentrum. Het leerwerkcentrum wordt op 25 januari 2019 officieel geopend!
Lees meer

cv ketel
7 januari 2019
Heeft u een cv ketel in de woning? Dan wordt het onderhoud per 1 januari 2019 verzorgd door de firma Paans. Het onderhoud wordt 1x per 2 jaar door hen uitgevoerd. Zij nemen zelf contact met u op voor het maken van een afspraak voor het onderhoud.
Lees meer