Nieuws

Selecteer nieuws
UW SELECTIE:

Verbeterplan voor de flat aan de Van Mooklaan

Rijswijk Wonen gaat samen met aannemer Dura Vermeer de flat aan de Dr. H.J. van Mooklaan verduurzamen en verbeteren.
Lees meer
19 december 2018  | Onderhoud, Steenvoorde Zuid

Moestuinen in Steenvoorde-Zuid

Twee nieuwe initiatieven van bewoners uit de Titus Brandsmaflat zien ongeveer gelijktijdig het licht. Bij allebei gaat het om samen een moestuin opzetten en onderhouden.
Lees meer
23 maart 2018  | Leefbaarheid, Steenvoorde Zuid

Feestelijke oplevering flat Mgr. Bekkerslaan

Rijswijk Wonen heeft dinsdag 11 april samen met bewoners en genodigden de feestelijke oplevering gevierd van de opgeknapte flat aan de Mgr. Bekkerslaan. Het feestje vond plaats in de nieuwe, ruime hal van de flat.
Lees meer

Flatcoach als steuntje in de rug voor ouderen

Door veranderingen in de zorg wonen steeds meer mensen langer zelfstandig. Om te zorgen dat oudere bewoners prettig en veilig wonen, is er sinds 1 mei een flatcoach actief in Steenvoorde Zuid: Jan Bernard Oostwoud.
Lees meer
16 juni 2016  | Steenvoorde Zuid

Persbericht: Bewoners kiezen voor verbeterplan flat

Rijswijk Wonen is gestart met de uitvoering van een verbeterplan voor de flat aan de Mgr. Bekkerslaan.
Lees meer

Feestelijke oplevering flats Martin Campslaan

Rijswijk Wonen heeft donderdag 2 juli samen met bewoners en genodigden de feestelijke oplevering gevierd van de twee opgeknapte flats aan de Martin Campslaan. Met prachtig weer vond dit buiten plaats op het nieuwe parkeerterrein van de flats.
Lees meer

Video: Prestatiegericht Samenwerken met de aannemer

Bij het grootonderhoud aan de flats aan de Martin Campslaan werken we met aannemer Smits Vastgoedzorg samen volgens de methode van het Prestatiegericht Samenwerken. In een video op YouTube vertellen medewerkers van Rijswijk Wonen en Smits over de positieve resultaten van deze methode.
Lees meer

Kijk op Wonen 4-2014 online

Het decembernummer van Kijk op Wonen staat online. Met in dit nummer onder andere: de gevolgen van de nieuwe rijksbegroting voor huurders, grootonderhoud aan de flats in de Martin Campslaan en tips om te ventileren en koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.
Lees meer

Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Rijswijk Wonen biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!
Lees meer

Kijk op Wonen 3-2014 online

De nieuwe editie van ons bewonersblad Kijk op Wonen staat online, met hierin onder andere: Oplevering van de nieuwbouw in Te Werve, De mooiste balkons en tuinen van Rijswijk en De aanpak van schotelantennes.
Lees meer

Prijsuitreiking mooiste balkon en tuin

Woningcorporatie Rijswijk Wonen organiseerde dit voorjaar voor de tweede keer een balkon- en tuinwedstrijd voor haar bewoners. Maar liefst 190 bewoners deden mee na een oproep in het bewonersblad van Rijswijk Wonen en in de Rijswijkse weekbladen. Alle deelnemers kregen bij aanmelding een leuk pakketje met tuinspullen om extra gemotiveerd aan de slag te gaan. Op 16 juli ontvingen de winnaars hun prijzen in de woonwinkel van Rijswijk Wonen.
Lees meer

Kijk op Wonen 2-2014 online

De nieuwe editie van ons bewonersblad Kijk op Wonen staat online, met hierin onder andere: Te Werve op Facebook, Twee primeurs bij grootonderhoud Martin Campslaan en Actie voor een Resto VanHarte.
Lees meer

Bewoners kiezen voor verbeterplan flats

Rijswijk Wonen is gestart met de uitvoering van een verbeterplan voor de twee flats aan de Martin Campslaan. De bewoners van de flats hebben enthousiast gereageerd op het verbeterplan dat woningcorporatie Rijswijk Wonen samen met Smits Vastgoedzorg presenteerde tijdens een aantal bewonersavonden.
Lees meer

Wijkcommissieleden gezocht!

Voelt u zich betrokken bij de wijk waarin u woont en leeft? Heeft u ideeën en wensen voor verbetering? Wij horen het graag! Wij zijn op dit moment op zoek naar huurders die deel willen nemen aan onze wijkcommissies.
Lees meer

Balkon- en tuinwedstrijd!

Het is weer lente! De tijd waarin alles begint te bloeien en de zon weer gaat schijnen. Kortom, tijd om te tuinieren en balkonieren. Rijswijk Wonen organiseert dit jaar een ‘Balkon- en tuinwedstrijd’. Doet u mee?
Lees meer

Wijkcommissies: leden gezocht!

Voelt u zich betrokken bij de wijk waarin u woont en leeft? Wij zoeken mensen die deel willen nemen aan onze wijkcommissies. De wijkcommissie is er om Rijswijk Wonen te laten weten wat er speelt in de wijk, mee te denken over de plannen en in sommige situaties te adviseren over de aanpak.
Lees meer

Kijk op Wonen-3 2013 online

De nieuwe editie van ons bewonersblad Kijk op Wonen staat online, met hierin onder andere: een portret van een betrokken bewoner, de nieuwe opzet van bewonersparticipatie en een mooi onderhouden voortuin.
Lees meer

Persbericht van Rijswijk Wonen

Op de begane grond van een flat van Rijswijk Wonen aan de Dr. H.J. van Mooklaan is asbest aangetroffen. De asbest bevindt zich in de gang waaraan de begane grond appartementen liggen. Uit inspectie blijkt dat er mogelijk een gezondheidsrisico aanwezig is. Rijswijk Wonen heeft direct actie ondernomen om de veiligheid van de huurders te kunnen waarborgen.
Lees meer
03 september 2013  | Steenvoorde Zuid

Activiteitenvereniging Amal Rijswijk maakt “Onze straten schoon”

Vrijwilligers van Amal hebben op 30 juni 2013 met 20 kinderen het zwerfafval rondom de Godfried Bomansstraat ‘opgeprikt’. Er zijn wel 17 zakken vuil verzameld. Kinderen én buurtbewoners waren erg enthousiast. Op straat klonken veel positieve reacties en complimenten aan de kinderen.
Lees meer

Te koop: maisonettewoningen Ds. van den Boschlaan

Rustig gelegen te Rijswijk, nabij het winkelcentrum in de Bogaard. Nieuw gevormde 3-kamer maisonnettewoning verdeeld over de begane grond en de 1e etage met zonnig voorbalkon en voorplaats/voortuin.
Lees meer

Laatst toegevoegd/gewijzigd:

Laatste downloads
 • Infographic lokale prestatieafspraken 2019-2022
  17 december 2018
  Bekijk download
 • Folder over de verhuur van 55+ woningen
  03 december 2018
  Bekijk download
 • Overzicht van ons totale aanbod 55+ woningen
  03 december 2018
  Bekijk download
Nieuwe informatie
Laatste publicaties
Foto's & video's laatst toegevoegd