Nieuws

Selecteer nieuws
UW SELECTIE:

Persbericht: Feestelijke start bouw 122 woningen in duurzaamste wijk van Nederland

Op woensdag 12 december 2018 is samen met de kopers, gemeente Rijswijk, Dura Vermeer Bouw Zuid West, Bouwinvest en Rijswijk Wonen geproost op de start van de bouw van de Tuinen van Sion, fase 13.
Lees meer
13 december 2018  | Nieuwbouw, RijswijkBuiten

Persbericht: viering oplevering eerste huurwoningen in RijswijkBuiten

Rijswijk Wonen vierde op 1 februari samen met de bewoners de oplevering van de eerste 24 sociale huurwoningen in RijswijkBuiten.
Lees meer

Uitreiking sleutels eerste huurwoningen Rijswijk Wonen in RijswijkBuiten

De eerste 24 sociale huurwoningen van woningcorporatie Rijswijk Wonen in RijswijkBuiten zijn klaar voor de nieuwe huurders. Op 17 oktober ontvingen de huurders de sleutel van hun gloednieuwe huis.
Lees meer
17 oktober 2017  | RijswijkBuiten

Feestelijke viering start bouw huur- en koopwoningen fase 11 De Tuinen van Sion in RijswijkBuiten

Op maandag 27 maart heeft wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk samen met Elisa Dubbelman (manager Wonen) van Rijswijk Wonen, directeur Dick Boelen van Dura Vermeer en de toekomstige bewoners, het officiƫle startsein gegeven voor de bouw van 24 sociale huurwoningen en 85 koopwoningen.
Lees meer

Verhuur 24 eengezinswoningen RijswijkBuiten

Van 2 t/m 16 januari konden geĆÆnteresseerden reageren via de website van Woonnet Haaglanden.
Lees meer
03 januari 2017  | Nieuwbouw, RijswijkBuiten

Rijswijk Wonen realiseert 24 sociale huurwoningen in RijswijkBuiten

In 2017 breidt RijswijkBuiten zich verder uit met 24 sociale huurwoningen en dat is goed nieuws. Woningcorporatie Rijswijk Wonen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze 24 duurzame eengezinswoningen.
Lees meer
20 december 2016  | Nieuwbouw, RijswijkBuiten

Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Rijswijk Wonen biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!
Lees meer

Kijk op Wonen 3-2014 online

De nieuwe editie van ons bewonersblad Kijk op Wonen staat online, met hierin onder andere: Oplevering van de nieuwbouw in Te Werve, De mooiste balkons en tuinen van Rijswijk en De aanpak van schotelantennes.
Lees meer

Prijsuitreiking mooiste balkon en tuin

Woningcorporatie Rijswijk Wonen organiseerde dit voorjaar voor de tweede keer een balkon- en tuinwedstrijd voor haar bewoners. Maar liefst 190 bewoners deden mee na een oproep in het bewonersblad van Rijswijk Wonen en in de Rijswijkse weekbladen. Alle deelnemers kregen bij aanmelding een leuk pakketje met tuinspullen om extra gemotiveerd aan de slag te gaan. Op 16 juli ontvingen de winnaars hun prijzen in de woonwinkel van Rijswijk Wonen.
Lees meer

Wijkcommissies: leden gezocht!

Voelt u zich betrokken bij de wijk waarin u woont en leeft? Wij zoeken mensen die deel willen nemen aan onze wijkcommissies. De wijkcommissie is er om Rijswijk Wonen te laten weten wat er speelt in de wijk, mee te denken over de plannen en in sommige situaties te adviseren over de aanpak.
Lees meer

Laatst toegevoegd/gewijzigd:

Laatste downloads
 • Infographic lokale prestatieafspraken 2019-2022
  17 december 2018
  Bekijk download
 • Folder over de verhuur van 55+ woningen
  03 december 2018
  Bekijk download
 • Overzicht van ons totale aanbod 55+ woningen
  03 december 2018
  Bekijk download
Nieuwe informatie
Laatste publicaties
Foto's & video's laatst toegevoegd