Nieuws

Selecteer nieuws
UW SELECTIE:
  Muziekbuurt  

Flat Tubasingel krijgt een metamorfose

De flat aan de Tubasingel in Rijswijk ondergaat in 2019 een metamorfose. Samen met aannemer Hemubo hebben we plannen om de flat te verduurzamen en te verbeteren.
Lees meer
20 december 2018  | Muziekbuurt

Kijk op Wonen 4-2014 online

Het decembernummer van Kijk op Wonen staat online. Met in dit nummer onder andere: de gevolgen van de nieuwe rijksbegroting voor huurders, grootonderhoud aan de flats in de Martin Campslaan en tips om te ventileren en koolmonoxidevergiftiging te voorkomen.
Lees meer

Hoe tevreden bent u over onze dienstverlening?

Rijswijk Wonen biedt u graag een goede dienstverlening. We willen dan ook graag weten of u tevreden bent over onze dienstverlening. Daarom doen wij mee aan een landelijk onderzoek naar de tevredenheid van huurders. Uw mening is hierbij belangrijk!
Lees meer

Kijk op Wonen 3-2014 online

De nieuwe editie van ons bewonersblad Kijk op Wonen staat online, met hierin onder andere: Oplevering van de nieuwbouw in Te Werve, De mooiste balkons en tuinen van Rijswijk en De aanpak van schotelantennes.
Lees meer

Prijsuitreiking mooiste balkon en tuin

Woningcorporatie Rijswijk Wonen organiseerde dit voorjaar voor de tweede keer een balkon- en tuinwedstrijd voor haar bewoners. Maar liefst 190 bewoners deden mee na een oproep in het bewonersblad van Rijswijk Wonen en in de Rijswijkse weekbladen. Alle deelnemers kregen bij aanmelding een leuk pakketje met tuinspullen om extra gemotiveerd aan de slag te gaan. Op 16 juli ontvingen de winnaars hun prijzen in de woonwinkel van Rijswijk Wonen.
Lees meer

Kijk op Wonen 2-2014 online

De nieuwe editie van ons bewonersblad Kijk op Wonen staat online, met hierin onder andere: Te Werve op Facebook, Twee primeurs bij grootonderhoud Martin Campslaan en Actie voor een Resto VanHarte.
Lees meer

Wijkcommissieleden gezocht!

Voelt u zich betrokken bij de wijk waarin u woont en leeft? Heeft u ideeën en wensen voor verbetering? Wij horen het graag! Wij zijn op dit moment op zoek naar huurders die deel willen nemen aan onze wijkcommissies.
Lees meer

Balkon- en tuinwedstrijd!

Het is weer lente! De tijd waarin alles begint te bloeien en de zon weer gaat schijnen. Kortom, tijd om te tuinieren en balkonieren. Rijswijk Wonen organiseert dit jaar een ‘Balkon- en tuinwedstrijd’. Doet u mee?
Lees meer

Wijkcommissies: leden gezocht!

Voelt u zich betrokken bij de wijk waarin u woont en leeft? Wij zoeken mensen die deel willen nemen aan onze wijkcommissies. De wijkcommissie is er om Rijswijk Wonen te laten weten wat er speelt in de wijk, mee te denken over de plannen en in sommige situaties te adviseren over de aanpak.
Lees meer

Kijk op Wonen-3 2013 online

De nieuwe editie van ons bewonersblad Kijk op Wonen staat online, met hierin onder andere: een portret van een betrokken bewoner, de nieuwe opzet van bewonersparticipatie en een mooi onderhouden voortuin.
Lees meer

Feestelijke opening moestuin in Muziekbuurt

Op woensdag 5 juni vond de feestelijke opening van de moestuin in de binnentuin van de Mandolinestraat plaats. Deze tuin is tot stand gekomen op initiatief van een bewoner en met hulp van Rijswijk Wonen en Welzijn Rijswijk.
Lees meer
30 mei 2013  | Leefbaarheid, Muziekbuurt

Laatst toegevoegd/gewijzigd:

Laatste downloads
 • Infographic lokale prestatieafspraken 2019-2022
  17 december 2018
  Bekijk download
 • Folder over de verhuur van 55+ woningen
  03 december 2018
  Bekijk download
 • Overzicht van ons totale aanbod 55+ woningen
  03 december 2018
  Bekijk download
Nieuwe informatie
Laatste publicaties
Foto's & video's laatst toegevoegd