Nieuws

Selecteer nieuws

Vernieuwde website Woonnet-Haaglanden

Vanaf 5 september kunnen woningzoekenden gebruik maken van een nieuw en verbeterd Woonnet-Haaglanden. Een website die helemaal is aangepast aan de wensen van vandaag de dag.“
Lees meer
05 september 2017  |

Elisa Dubbelman waarnemend bestuurder Rijswijk Wonen

Elisa Dubbelman is met ingang van 21 juli 2017 door de Raad van Commissarissen aangesteld als waarnemend bestuurder van Rijswijk Wonen.
Lees meer
01 augustus 2017  |

Aangepaste openingstijden van ons kantoor

Weet u dat u ons nog steeds de hele dag (behalve op vrijdagmiddag) kunt bellen? Deze tijden zijn niet veranderd. Wel hebben we vanaf maart 2017 de openingstijden van ons kantoor aangepast.
Lees meer
21 juli 2017  |

Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk

Heeft u in het verleden een Politiekeurmerk Veilig Wonen voor uw woning ontvangen en weet u niet meer tot wanneer dit geldig is?
Lees meer
21 juli 2017  |

Advies van de Brandweer: koolmonoxidevergiftiging voorkomen

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt én een koolmonoxidemelder maken uw omgeving veiliger! Wat zijn de symptomen en wat kunt u nog meer doen om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen?
Lees meer
21 juli 2017  |

Huurderspanel: de nieuwsbrief en de brief over huurverhoging

De afgelopen twee edities van het huurderspanel stonden in het teken van de communicatie naar huurders toe. Ten eerste over deze nieuwsbrief, ten tweede over de brief huurverhoging.
Lees meer
21 juli 2017  |

Scholieren vergroenen vijf tuinen in Te Werve

25 scholieren van het Wellantcollege hebben op woensdag 7 juni vijf voortuinen in Te Werve opgeknapt, ontsteend en groener gemaakt.
Lees meer
21 juli 2017  | Leefbaarheid, Te Werve

Voorkomen van huisuitzettingen

Een gezin met kinderen dat uit huis wordt gezet. Het kan het gevolg zijn van oplopende schulden. Om dat zo veel mogelijk te voorkomen slaan Rijswijk Wonen, Vidomes en de gemeente de handen ineen.
Lees meer
25 juni 2017  |

Huurderstevredenheidsonderzoek

KWH voert namens Rijswijk Wonen een tevredenheidsonderzoek uit en belt hiervoor huurders in de avonduren. Wij stellen het zeer op prijs als u hieraan wil meewerken, alvast bedankt!
Lees meer
06 juni 2017  |

Feestelijke oplevering flat Mgr. Bekkerslaan

Rijswijk Wonen heeft dinsdag 11 april samen met bewoners en genodigden de feestelijke oplevering gevierd van de opgeknapte flat aan de Mgr. Bekkerslaan. Het feestje vond plaats in de nieuwe, ruime hal van de flat.
Lees meer

Feestelijke viering start bouw huur- en koopwoningen fase 11 De Tuinen van Sion in RijswijkBuiten

Op maandag 27 maart heeft wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk samen met Elisa Dubbelman (manager Wonen) van Rijswijk Wonen, directeur Dick Boelen van Dura Vermeer en de toekomstige bewoners, het officiële startsein gegeven voor de bouw van 24 sociale huurwoningen en 85 koopwoningen.
Lees meer

Nieuwe openingstijden per 1 maart

Op 1 maart 2017 zijn wij begonnen met een proef 'Werken op afspraak'. Dit betekent dat wij onze openingstijden aanpassen en u vragen zoveel mogelijk een afspraak te maken wanneer u ons kantoor wilt bezoeken.
Lees meer
17 maart 2017  |

Rijswijk Wonen vervangt de acceptgiro

Ontvangt u – als huurder van Rijswijk Wonen – voor uw huurbetaling nu nog iedere maand een papieren acceptgiro? Of maakt u het zelf over? Dan vragen wij u om over te stappen naar een andere manier van betalen.
Lees meer
17 maart 2017  |

Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk

Op donderdag 30 maart 2017 vindt de Algemene Ledenvergadering van de Bewonersvereniging Rijswijk plaats. Alle huurders van Rijswijk Wonen zijn van harte welkom om te komen, hiervoor hoeft u geen lid te zijn.
Lees meer
17 maart 2017  |

Taalmaatje helpt statushouders met hun Nederlands

Suzanne Eikemans is taalmaatje. Zij helpt statushouders bij het leren van de Nederlandse taal. “De taal spreken van het land waarin je woont, vergroot je zelfredzaamheid”, aldus Suzanne. “Daar wil ik graag mijn steentje aan bijdragen.”
Lees meer
17 maart 2017  |

Resultaten vragenlijst huurderspanel

In het huurderspanel van december hebben we huurders gevraagd hun mening te geven over betrokkenheid. Wat vinden onze huurders belangrijk en waar willen zij zich voor inzetten?
Lees meer
15 maart 2017  |

Verhuur 24 eengezinswoningen RijswijkBuiten

Van 2 t/m 16 januari konden geïnteresseerden reageren via de website van Woonnet Haaglanden.
Lees meer
03 januari 2017  | Nieuwbouw, RijswijkBuiten

Afvoerverstoppingen melden bij RRS

Met ingang van 1 januari 2017 worden verstoppingen aan de afvoer van toilet, wasmachine, gootsteen of douche via ons algemene telefoonnummer direct gemeld bij ontstoppingsbedrijf RRS. Deze wijziging geldt echter niet voor huurders in een VvE-complex.
Lees meer
01 januari 2017  |

Rijswijk Wonen realiseert 24 sociale huurwoningen in RijswijkBuiten

In 2017 breidt RijswijkBuiten zich verder uit met 24 sociale huurwoningen en dat is goed nieuws. Woningcorporatie Rijswijk Wonen is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van deze 24 duurzame eengezinswoningen.
Lees meer
20 december 2016  | Nieuwbouw, RijswijkBuiten

Rijswijk Wonen en Willigen Partners sluiten koopovereenkomst

Vandaag is de koopovereenkomst getekend van de wooncomplexen aan de Van Vollenhovenlaan in Rijswijk tussen woningcorporatie Rijswijk Wonen en vastgoedontwikkelaar Willigen Partners. De bestaande wooncomplexen, gelegen in het park de Driesprong, zijn verkocht met een sloop-/nieuwbouwverplichting.
Lees meer
20 december 2016  |

Laatst toegevoegd/gewijzigd:

Laatste downloads
 • plattegrond
  24 februari 2017
  Bekijk download
 • 10 vragen aan Peter Ruigrok, directeur-bestuurder a.i.
  24 februari 2015
  Bekijk download
 • Persbericht "Feestelijke afronding inrichting woonomgeving flats" 4-6-2012
  05 juni 2012
  Bekijk download
Nieuwe informatie
Laatste publicaties
Foto's & video's laatst toegevoegd