Nieuws

Selecteer nieuws

Persbericht: Feestelijke start bouw 122 woningen in duurzaamste wijk van Nederland

Op woensdag 12 december 2018 is samen met de kopers, gemeente Rijswijk, Dura Vermeer Bouw Zuid West, Bouwinvest en Rijswijk Wonen geproost op de start van de bouw van de Tuinen van Sion, fase 13.
Lees meer
13 december 2018  | Nieuwbouw, RijswijkBuiten

Onze ambities voor 2019-2023

De volkshuisvestelijke opgave van Rijswijk Wonen is groot. We kijken daarom goed wat er nu en in de toekomst nodig is en passen ons ondernemingsplan en onze organisatie hier op aan. Ambitieus én realistisch!
Lees meer
26 november 2018  |

Scores Aedes Benchmark 2018

De Aedes Benchmark 2018 is bekend. We zijn blij dat we op beschikbaarheid & betaalbaarheid een A scoren! Dit sluit mooi aan bij ons ondernemingsplan, waarin betaalbaarheid en beschikbaarheid belangrijke doelen zijn.
Lees meer
22 november 2018  |

Nieuwe website Rijswijk Wonen

Achter de schermen werken we aan een nieuwe website. Op onze nieuwe website kunt u straks online veel zelf doen en regelen.
Lees meer
22 november 2018  |

Inloop spreekuur: hulp bij het invullen van formulieren

Heeft u moeite met het invullen van (digitale) formulieren of heeft u er vragen over? Dan kunt u bij Welzijn Rijswijk terecht.
Lees meer
22 november 2018  |

Woningen voor senioren

Bent u ook nieuwsgierig welke woningen in Rijswijk geschikt zijn voor ouderen?
Lees meer
22 november 2018  |

Persbericht: Benedictus impuls voor doorstroom

Er ging een heel traject aan vooraf maar eindelijk ligt er een goed plan op tafel voor de nieuwbouw van 99 huurappartementen voor senioren op de Benedictuslocatie in Rijswijk.
Lees meer

Nieuwe gezichten bij Rijswijk Wonen

Sinds 1 oktober 2018 hebben we een vernieuwd Managementteam en een vernieuwde Raad van Commissarissen. Wij stellen ze graag aan u voor!
Lees meer
22 oktober 2018  |

Unieke samenwerking huurdersorganisaties

Op 18 oktober is door 14 huurdersorganisaties de intentieovereenkomst tot samenwerking in de regio Haaglanden ondertekend. De Bewonersvereniging Rijswijk (BVR) is een van de partijen.
Lees meer
19 oktober 2018  |

Woningaanbod voor senioren

De Senioren Woonbeurs op zaterdag 13 oktober was een succes. Bent u ook nieuwsgierig welke woningen in Rijswijk geschikt zijn voor ouderen?
Lees meer
14 oktober 2018  |

Flatcoach

Sinds 2016 hebben we in onze Titus Brandsmaflat een Flatcoach. De Flatcoach combineert werkzaamheden op het gebied van welzijn, zorg en wonen.
Lees meer
01 oktober 2018  |

13 oktober: Woonbeurs voor senioren in Rijswijk

Na het succes van vorig jaar is er dit jaar op zaterdag 13 oktober weer een ‘Woonbeurs voor senioren’.
Lees meer
06 september 2018  |

Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk: fontein Rembrandtkade

In de nieuwsbrief van maart deden wij een oproep voor vrijwilligers voor incidenteel onderhoud aan de fontein. Een aantal huurders heeft zich inmiddels gemeld, iets waar we ontzettend blij mee zijn!
Lees meer
06 september 2018  |

Resultaten EnergieTest en donatie Weggeefwinkel

In samenwerking met de Bewonersvereniging Rijswijk hebben adviseurs van energieleverancier WoonEnergie eind 2017 EnergieTesten afgenomen bij huurders om te besparen op het energieverbruik.
Lees meer
06 september 2018  |

Waarschuwing: oplichting met SMS-jes uit naam van Rijswijk Wonen

Wij hebben een melding gekregen dat mensen sms-berichten ontvangen met een afspraakbevestiging van Rijswijk Wonen. Dit zijn valse berichten die niet van ons afkomstig zijn.
Lees meer
19 juli 2018  |

'Spijt dat we niet jaren eerder hebben gekozen voor een HR ketel'

Rijswijk Wonen vervangt in 678 woningen de geisers en moederhaarden door een HR combiketel. Wat zijn de ervaringen van bewoners bij wie de werkzaamheden achter de rug zijn?
Lees meer
23 maart 2018  | Onderhoud,

Veilig en bewust omgaan met informatie

Als woningcorporatie hebben we veel gevoelige informatie in ons bezit. We beseffen dat het zeer belangrijk is dat we deze informatie sterk beveiligen.
Lees meer
23 maart 2018  | Organisatie,

Tips voor een brandveilige huurwoning

'Een woningbrand overkomt mij niet......' dat denkt u misschien. U kunt zelf veel doen om uw huurhuis brandveiliger te maken, of als er toch brand uitbreekt, de gevolgen ervan te beperken.
Lees meer
23 maart 2018  | Verhuur & verkoop,

Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk

Het bestuur van de Bewonersvereniging Rijswijk onderzoekt dit jaar wat zij samen met huurders kan betekenen in de wijken als het gaat om leefbaarheid. Denkt u met ons mee?
Lees meer
23 maart 2018  | Leefbaarheid,

Moestuinen in Steenvoorde-Zuid

Twee nieuwe initiatieven van bewoners uit de Titus Brandsmaflat zien ongeveer gelijktijdig het licht. Bij allebei gaat het om samen een moestuin opzetten en onderhouden.
Lees meer
23 maart 2018  | Leefbaarheid, Steenvoorde Zuid

Laatst toegevoegd/gewijzigd:

Laatste downloads
Nieuwe informatie
Laatste publicaties
Foto's & video's laatst toegevoegd