Nieuws

Selecteer nieuws

Evaluatie nieuwe openingstijden Rijswijk Wonen

In maart van dit jaar hebben we als proef de openingstijden voor het bezoeken van ons kantoor veranderd. Nu de resultaten van de proef positief zijn, hebben we besloten om de openingstijden voorlopig zo te houden.
Lees meer
17 november 2017  |

Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk

Attentie: huurders uit de Kleuren- en Artiestenbuurt en Te Werve!
Woont u in een van deze twee wijken, dan bent u wellicht de betrokken huurder die wij zoeken!
Lees meer
17 november 2017  | Te Werve, Kleuren- en Artiestenbuurt

Meer wooncomfort in de Populierlaan

Samen met aannemer Heko zijn we in september gestart met onderhoud aan de 80 portiekwoningen in de Populierlaan. We maken de woningen energiezuiniger en verbeteren de veiligheid en de uitstraling van de woningen.
Lees meer

Resultaten huurderspanel over de Bewonersvereniging Rijswijk

Het huurderspanel stond deze keer in het teken van de Bewonersvereniging Rijswijk (BVR). Om te weten aan welke informatie u als huurder behoefte heeft, heeft de BVR een aantal vragen aan het huurderspanel voorgelegd.
Lees meer
09 november 2017  |

Reinigen van uw goot nodig?

Het is herfst en de bladeren vallen weer in de goot. Als dit een probleem oplevert, dan kunt u altijd zelf contact opnemen met RRS voor het reinigen van uw goot via telefoonnummer (070) 336 88 88. Zij plannen de werkzaamheden dan zo snel mogelijk in.
Lees meer
31 oktober 2017  |

Uitreiking sleutels eerste huurwoningen Rijswijk Wonen in RijswijkBuiten

De eerste 24 sociale huurwoningen van woningcorporatie Rijswijk Wonen in RijswijkBuiten zijn klaar voor de nieuwe huurders. Op 17 oktober ontvingen de huurders de sleutel van hun gloednieuwe huis.
Lees meer
17 oktober 2017  | RijswijkBuiten

Jan Putman nieuwe (interim) directeur-bestuurder Rijswijk Wonen

Per 2 oktober 2017 is Jan Putman als (interim) directeur-bestuurder aangesteld door de Raad van Commissarissen van Rijswijk Wonen. Hij neemt het over van mevrouw Dubbelman die de functie tijdelijk vervulde na het vertrek van mevrouw Udovicic-Schlick.
Lees meer
02 oktober 2017  | Organisatie,

Vernieuwde website Woonnet-Haaglanden

Vanaf 5 september kunnen woningzoekenden gebruik maken van een nieuw en verbeterd Woonnet-Haaglanden. Een website die helemaal is aangepast aan de wensen van vandaag de dag.
Lees meer
05 september 2017  |

Elisa Dubbelman waarnemend bestuurder Rijswijk Wonen

Elisa Dubbelman is met ingang van 21 juli 2017 door de Raad van Commissarissen aangesteld als waarnemend bestuurder van Rijswijk Wonen.
Lees meer
01 augustus 2017  |

Aangepaste openingstijden van ons kantoor

Weet u dat u ons nog steeds de hele dag (behalve op vrijdagmiddag) kunt bellen? Deze tijden zijn niet veranderd. Wel hebben we vanaf maart 2017 de openingstijden van ons kantoor aangepast.
Lees meer
21 juli 2017  |

Bericht van de Bewonersvereniging Rijswijk

Heeft u in het verleden een Politiekeurmerk Veilig Wonen voor uw woning ontvangen en weet u niet meer tot wanneer dit geldig is?
Lees meer
21 juli 2017  |

Advies van de Brandweer: koolmonoxidevergiftiging voorkomen

Een jaarlijkse onderhoudsbeurt én een koolmonoxidemelder maken uw omgeving veiliger! Wat zijn de symptomen en wat kunt u nog meer doen om koolmonoxidevergiftiging te voorkomen?
Lees meer
21 juli 2017  |

Huurderspanel: de nieuwsbrief en de brief over huurverhoging

De afgelopen twee edities van het huurderspanel stonden in het teken van de communicatie naar huurders toe. Ten eerste over deze nieuwsbrief, ten tweede over de brief huurverhoging.
Lees meer
21 juli 2017  |

Scholieren vergroenen vijf tuinen in Te Werve

25 scholieren van het Wellantcollege hebben op woensdag 7 juni vijf voortuinen in Te Werve opgeknapt, ontsteend en groener gemaakt.
Lees meer
21 juli 2017  | Leefbaarheid, Te Werve

Voorkomen van huisuitzettingen

Een gezin met kinderen dat uit huis wordt gezet. Het kan het gevolg zijn van oplopende schulden. Om dat zo veel mogelijk te voorkomen slaan Rijswijk Wonen, Vidomes en de gemeente de handen ineen.
Lees meer
25 juni 2017  |

Huurderstevredenheidsonderzoek

KWH voert namens Rijswijk Wonen een tevredenheidsonderzoek uit en belt hiervoor huurders in de avonduren. Wij stellen het zeer op prijs als u hieraan wil meewerken, alvast bedankt!
Lees meer
06 juni 2017  |

Feestelijke oplevering flat Mgr. Bekkerslaan

Rijswijk Wonen heeft dinsdag 11 april samen met bewoners en genodigden de feestelijke oplevering gevierd van de opgeknapte flat aan de Mgr. Bekkerslaan. Het feestje vond plaats in de nieuwe, ruime hal van de flat.
Lees meer

Feestelijke viering start bouw huur- en koopwoningen fase 11 De Tuinen van Sion in RijswijkBuiten

Op maandag 27 maart heeft wethouder Ronald van der Meij van de gemeente Rijswijk samen met Elisa Dubbelman (manager Wonen) van Rijswijk Wonen, directeur Dick Boelen van Dura Vermeer en de toekomstige bewoners, het officiële startsein gegeven voor de bouw van 24 sociale huurwoningen en 85 koopwoningen.
Lees meer

Nieuwe openingstijden per 1 maart

Op 1 maart 2017 zijn wij begonnen met een proef 'Werken op afspraak'. Dit betekent dat wij onze openingstijden aanpassen en u vragen zoveel mogelijk een afspraak te maken wanneer u ons kantoor wilt bezoeken.
Lees meer
17 maart 2017  |

Laatst toegevoegd/gewijzigd:

Laatste downloads
 • plattegrond
  24 februari 2017
  Bekijk download
 • 10 vragen aan Peter Ruigrok, directeur-bestuurder a.i.
  24 februari 2015
  Bekijk download
 • Persbericht "Feestelijke afronding inrichting woonomgeving flats" 4-6-2012
  05 juni 2012
  Bekijk download
Nieuwe informatie
Laatste publicaties
Foto's & video's laatst toegevoegd