< 1/ >

schuberth-veiligheidshelm-bouwmeester-80-roze.jpg

Nieuwbouw De Schakel

Aan de Karel Doormanlaan gaan wij 50 tot 60 nul-op-de-meter eengezinswoningen realiseren. De woningen komen te staan op de locatie waar nu een school en portiekwoningen staan. Deze gebouwen gaan we slopen, om plaats te maken voor de nieuwbouw.

Sociale woningen
De eengezinswoningen worden sociale huurwoningen en zijn geschikt voor minimaal 3-persoonshuishoudens. Elke woning heeft een voor- en achtertuin en een eigen berging. We gaan de woningen verhuren via www.woonnet-haaglanden.nl. Wanneer we met de verhuur starten, is nog niet bekend. Houd hiervoor onze website in de gaten. 

Nul-op-de-meter
De woningen worden ‘nul-op-de-meter’. Dat betekent dat de woningen geen gas gebruiken, alleen elektriciteit. De woningen wekken gemiddeld net zoveel energie op als ze gebruiken, onder meer door zonnepanelen op het dak. Hiermee geven we invulling aan onze ambitie dat al onze woningen voor 2050 gasloos zijn.

Parkeren aan de weg
De nieuwe bewoners gaan in de openbare ruimte parkeren. Rondom de woningen worden extra parkeerplaatsen aangelegd. Hiermee voldoen we aan de parkeernorm van de gemeente Rijswijk.

Veel aandacht voor groen
De uitgangspunten voor het groen in de nieuwe buurt zijn hetzelfde als voor de herinrichting van de Karel Doormanlaan. De buurt is en blijft groen. Deze plannen vindt u op de website van de gemeente Rijswijk: https://www.rijswijk.nl/projecten/kareldoormanlaan

Planning
Wij hopen dat we in het najaar van 2019 kunnen starten met de sloop/nieuwbouw, zodat we de woningen in 2020 kunnen opleveren aan de nieuwe bewoners.

Nieuwbouw,  Te Werve
Foto's & video's
Projectinformatie
  • Datum Nog onbekend
  • Laatst bijgewerkt op 04-12-2018
Meer informatie
Prikbord
Andere activiteiten & projecten in Rijswijk 1 t/m 4 van 7 >
20153805

Nieuwbouw Haags Buiten

Architect: Kampman Architecten
Aantal woningen: 124
Bekijk project
20153235

Vervangen gashaarden en geisers door HR combiketels

Aantal woningen: 678
Bekijk project
20153460

Nieuwbouw RijswijkBuiten

Aantal woningen: 26
Bekijk project
20154786

Nieuwbouw Benedictus

Aantal woningen: 99
Bekijk project