< 1/ >

Impressie voorlopig ontwerp

1810 impressie voorlopig ontwerp.png

Locatie Benedictus

situatieschets locatie.png

Benedictus impressie 1.jpg

Nieuwbouw Benedictus

Op de locatie 'Benedictus' gaan wij een woongebouw met 99 appartementen door senioren (55+) realiseren. We starten in het voorjaar van 2019 met de bouw. Oplevering van de woningen volgt dan in 2020.

Twee- en driekamer appartementen
De woningen variëren in grootte tussen de 60 en 70m², beschikken over een eigen balkon, zijn gasloos en voorzien van een warmtepomp voor verwarmen en koelen. Op het dak zorgen zonnepanelen voor de opwekking van energie. Daarnaast is er voldoende ruimte voor het parkeren van scootmobielen.

Gasloos bouwen
Oorspronkelijk zou het traditioneel gebouwd worden maar dat plan hebben we halverwege aangepast. Nu gaat het project geheel gasloos gerealiseerd worden. Dat past precies in de opgave waar we als woningcorporatie voor staan: duurzaam wonen.

Doorstroming
Met dit complex kunnen we 99 huishoudens aan een mooie nieuwe woning helpen. Doordat hun huidige woning dan vrij komt ontstaat een enorme impuls voor de doorstroom binnen Rijswijk. Zo profiteren alle bevolkingsgroepen van dit project.

Verhuur
We verhuren de woningen via Woonnet Haaglanden. Wanneer we starten met de verhuur is nu nog niet bekend. Om dan te kunnen reageren, moet u bij Woonnet Haaglanden ingeschreven staan als woningzoekende. Ook moet u voldoen aan bepaalde eisen.

Op de hoogte blijven?
Stuur een e-mail naar info@rijswijkwonen.nl dan zetten wij u op de mailinglijst. U ontvangt dan een e-mail zodra er meer bekend is over het project, de woningen en de start van de verhuur. U kunt ook zelf onze website in de gaten houden. 

Nieuwbouw, Activiteiten & projecten,  Kleuren- en Artiestenbuurt
Foto's & video's
Projectinformatie
  • Datum Nog onbekend
  • Laatst bijgewerkt op 04-12-2018
Meer informatie
Andere activiteiten & projecten in Rijswijk 1 t/m 4 van 7 >
20153805

Nieuwbouw Haags Buiten

Architect: Kampman Architecten
Aantal woningen: 124
Bekijk project
20153235

Vervangen gashaarden en geisers door HR combiketels

Aantal woningen: 678
Bekijk project
20153460

Nieuwbouw RijswijkBuiten

Aantal woningen: 26
Bekijk project
20155460

Woningaanbod senioren (55+)

Aantal woningen: 0
Bekijk project