Activiteiten & projecten

Archief Selecteer activiteiten & projecten

< 1/ >

Onderhoud Populierlaan

In de Populierlaan voeren we onderhoud uit aan 80 portiekwoningen, waarmee we het wooncomfort en de uitstraling van de wijk verbeteren.
Lees meer
Project

Nieuwbouw RijswijkBuiten

Onze eerste 24 duurzame, betaalbare en comfortabele eengezinswoningen in RijswijkBuiten zijn in oktober 2017 opgeleverd en verhuurd.
Lees meer
Project

Nieuwbouw Haags Buiten

Rijswijk Wonen koopt 124 nieuwbouwappartementen in het project Haags Buiten.Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage in het terugdringen van de tekorten aan sociale huurwoningen in de regio Den Haag.
Lees meer
Project

Stadhoudersstraat

In de Frederik Hendrikstraat hebben we negen compacte, duurzame appartementen voor starters en een eengezinswoning gerealiseerd in hartje Oud Rijswijk.
Lees meer
Project

Mgr. Bekkerslaan (onderhoud)

Met het verbeterplan voor de flat aan de Mgr. Bekkerslaan heeft Rijswijk Wonen de leefbaarheid, veiligheid, energieprestatie en het wooncomfort verbeterd.
Lees meer
Project

Havenkwartier (onderhoud)

In 2016 heeft Rijswijk Wonen onderhoud uitgevoerd aan de woningen in het Havenkwartier. Het gaat om 252 woningen aan de Havenstraat, Galjoenstraat, Klipperstraat en Handelskade.
Lees meer
Project

Flats Martin Campslaan (onderhoud)

Eén van de belangrijkste thema's uit ons wijkprogramma voor de wijk Steenvoorde Zuid is de aanpak van de vier flats aan de Martin Campslaan, Mgr. Bekkerslaan en Dr. H.J. van Mooklaan. De verbeteraanpak richt zich vooral op het uitvoeren van onderhoud, verbeteren van de energiezuinigheid van de woningen en de uitstraling van de flats, zowel in als rondom de woningen.
Lees meer
Project

Generaal Swartlaan

De 40 nieuwbouwappartementen aan de Generaal Swartlaan zijn in juli 2014 feestelijk opgeleverd en alle woningen zijn verhuurd.
Lees meer
Project

Ds. Van den Boschlaan (renovatie)

Rijswijk Wonen heeft de flat aan de Ds. Van den Boschlaan gerenoveerd. De flat heeft een prachtige nieuwe uitstraling, waarbij het gebruik van veel glas en eigentijdse kleuren (helderblauw) zorgt voor transparantie en een gevoel van veiligheid. Er is een geheel nieuwe entree gebouwd en op de begane grond van de flat zijn diverse voorzieningen gecreëerd als een scootmobielruimte, fietsenbergingen en een aparte berging voor scooters en motoren.
Lees meer
Project

Titus Brandsmastraat (renovatie)

Rijswijk Wonen heeft de flat aan de Titus Brandsmastraat gerenoveerd. Uitgangspunten waren verbetering van de veiligheid en aantrekkelijkheid van entree, trappenhuis en fietsenbergingen. Veel glas en eigentijdse kleuren (grijs en rood) in de ontwerpen zorgen voor transparantie en een gevoel van veiligheid. De balkons van één vleugel van de flat zijn vergroot waardoor de bewoners meer buitenruimte hebben.
Lees meer
Project