Activiteiten & projecten

Archief Selecteer activiteiten & projecten

< 1/ >

Nieuwbouw locatie Benedictus

Rijswijk Wonen is bezig met het uitwerken van een plan voor de nieuwbouw van ongeveer 100 sociale huurappartementen voor ouderen op de locatie van de voormalige Benedictuskerk in Rijswijk.
Lees meer
Project

Nieuwbouw RijswijkBuiten (Tuinen van Sion, fase 13)

In fase 13 van de Tuinen van Sion starten wij eind 2018 weer met de bouw van 26 eengezinswoningen.
Lees meer
Project

Vervangen gashaarden en geisers door HR combiketels

In 2018 vervangt Rijswijk Wonen in 678 woningen de oude gashaard en geiser door een energiezuinige HR combiketel. Dit is een gesloten systeem, wat veiliger en energiezuiniger is en beter voor het milieu.
Lees meer
Project

Nieuwbouw RijswijkBuiten (Jasmijn en Oleander)

Onze eerste 24 duurzame, betaalbare en comfortabele eengezinswoningen in RijswijkBuiten zijn in oktober 2017 opgeleverd en verhuurd.
Lees meer
Project

Onderhoud Populierlaan

In de Populierlaan voeren we onderhoud uit aan 80 portiekwoningen, waarmee we het wooncomfort en de uitstraling van de wijk verbeteren.
Lees meer
Project

Nieuwbouw Haags Buiten

Rijswijk Wonen koopt 124 nieuwbouwappartementen in het project Haags Buiten.Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage in het terugdringen van de tekorten aan sociale huurwoningen in de regio Den Haag.
Lees meer
Project

Mgr. Bekkerslaan (onderhoud)

Met het verbeterplan voor de flat aan de Mgr. Bekkerslaan heeft Rijswijk Wonen de leefbaarheid, veiligheid, energieprestatie en het wooncomfort verbeterd.
Lees meer
Project

Flats Martin Campslaan (onderhoud)

Eén van de belangrijkste thema's uit ons wijkprogramma voor de wijk Steenvoorde Zuid is de aanpak van de vier flats aan de Martin Campslaan, Mgr. Bekkerslaan en Dr. H.J. van Mooklaan. De verbeteraanpak richt zich vooral op het uitvoeren van onderhoud, verbeteren van de energiezuinigheid van de woningen en de uitstraling van de flats, zowel in als rondom de woningen.
Lees meer
Project