Activiteiten & projecten

Archief Selecteer activiteiten & projecten

< 1/ >

Nieuwbouw Haags Buiten

Rijswijk Wonen koopt 124 nieuwbouwappartementen in het project Haags Buiten. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage in het terugdringen van de tekorten aan sociale huurwoningen in de regio Den Haag.
Lees meer
Project

Tubasingel

De flat aan de Tubasingel in Rijswijk ondergaat in 2019 een metamorfose. Samen met aannemer Hemubo hebben we plannen om de flat te verduurzamen en te verbeteren.
Lees meer
Project

Verbeterplan flat Dr. H.J. van Mooklaan

Rijswijk Wonen gaat samen met aannemer Dura Vermeer de flat verduurzamen en verbeteren. De flat wordt energiezuiniger, onder andere door het gebouw te isoleren en het plaatsen van nieuwe installaties, maakt de flat een labelsprong naar energielabel B.
Lees meer
Project

Nieuwbouw RijswijkBuiten

In fase 13 van de Tuinen van Sion zijn wij eind 2018 weer gestart met de bouw van 26 energiezuinige eengezinswoningen.
Lees meer
Project

Nieuwbouw De Schakel

Aan de Karel Doormanlaan gaan wij 50 tot 60 nul-op-de-meter eengezinswoningen realiseren. De woningen komen te staan op de locatie waar nu een school en portiekwoningen staan. Deze gebouwen gaan we slopen, om plaats te maken voor de nieuwbouw.
Lees meer
Project

Woningaanbod senioren (55+)

Bent u 55 jaar of ouder en op zoek naar een huurwoning in Rijswijk? Rijswijk Wonen verhuurt verspreid door Rijswijk ruim negenhonderd 55+ woningen.
Lees meer
Project

Nieuwbouw Benedictus

Op de locatie 'Benedictus' gaan wij een woongebouw met 99 appartementen door senioren (55+) realiseren. We starten in het voorjaar van 2019 met de bouw. Oplevering van de woningen volgt dan in 2020.
Lees meer
Project

Vervangen gashaarden en geisers door HR combiketels

In 2018 heeft Rijswijk Wonen in 678 woningen de oude gashaard en geiser vervangen door een energiezuinige HR combiketel. Dit is een gesloten systeem, wat veiliger en energiezuiniger is en beter voor het milieu.
Lees meer
Project